>Tuah bersama § ma belle histoire §

November 30, 2010 at 2:38 pm | Dikirim dalam keputusan giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

Siri mari meneka Part2 akan dibawa ke jam 8 malam (waktu Malaysia) yer… petang ni war-war TUAH ke3 untuk bulan NOvember.. 3 jer baru..

Anda kenal Haszuraidah.. dia ni pun spesis contest/GA mania macam Mama Zharfan… dan Has pun selalu menang contest & GA… beza tau dengan ibu, ibu ni kalo ade rezeki dapat le TUAh GA.. sebab ibu tak rajin nak join contest. Pada ibu orang2 yg rajin join contest blog ni selalunya punya idea kreatif, gigih dan rajin. Sebab ibu susah nak jana idea kreatif dalam penulisan, maka ibu rajin join GA jer lah… Hot smile
Tuah ke 3 untuk bulan NOvember datang nya dari My Belle Giveaway.. Keputusan penuh boleh refer di sini.
winney-mybelle
  

Hadiahnya? Tajaan dari GBOB dan Perfume For All, dua2 adalah milik Watie Aziz mom of 2Q’s.

winnet-hadiah

Ibu pilih yang set no3… perfume 5cc dan audio CD. harap2 dapat lah yer… ibu rasa lah, ibu antara pemenang yang awal menghantar details & membuat pilihan… perasan lah jap… Smile with tongue out

sedang membayangkan besor manakan botol 5 cc ni… cc ni apa yer? sama ke dengan ml.

Last week ade baca di blog Adyani pasal Nursery Rhymes ni… percaya tak, ibu tak pernah ajo anak2 nursery rhyme ni.. even twinkle2 little star ke baba black ship ke..… ntah la, ibu tak tau naper ibu kureng sikit dengan nursery rhyme ni.. mungkin sebab ibu lebih suka anak2 dengor nasyid. Since bakal dapat CD ni kan.. harap anak2 ibu tak le jakun sebab tak tahu nursery rhyme. Sarcastic smile
Terima kasih HAs, GBOB dan PFA… Gembira sangat dengan hadiah-hadiah ni. Thumbs upRed heartRed roseRed rose
Mak-mak & bapak2.. jom singgah di GBOB (genius baby on board)

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: