>Yang berjaya ‘tangkap’ 44444

November 26, 2010 at 1:42 pm | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam ceria dan salam bahagia..

Malam tadi ibu tidur awal.. terpaksa sebab tak leh tahan sebab dah beberapa hari dok pulun menjahit dan mengejar beberapa perkara (urusan luor blog), sampai tak sempat nak BW… maaf yer, kalo ade yang tak nampak ibu tinggalkan jejak @ komen di blog.
Pukul 9 pagi tadi baru sempat buka email.. ada 2 orang yang hantor email & berjaya capture no 44444. Tapi tengahari baru sempat nak buat n3.. Open-mouthed smile
pertama dari Norhafizah..
44444-hafizah
Norhafizah tak beri link blogupdated : 26/11/2010 jam 8.00 malam : sudah dapat, email respond pada jam 7.28 pm  >> Fiezah. Calon STPM ya… gud luck ya dik.. semoga boleh menjawab semua kertas dengan hati yang lapang

btw, pada masa yang sama tu ade 4 orang yg sedang online..

email kedua dari Nurun Najat @ Nur Qistina
44444-nurQistina
Nur Qistina ni ibu rasa dia dah crop kan printscreen ni… tak nampak taskbar dibawah.. Winking smile  kat sini tak nampak widget berapa yang sedang online.

Beza masa antara Hafizah & Nurun hanya 12 saat… jika ikut syarat , pemenangnya adalah yang berjaya capture pada masa terawal..  Hot smile  jadi Nurun Najat lah kan… 
dan syarat tambahan pula mesti printscreen fullpage. Just kidding jadi Hafizah la kan..  Open-mouthed smile
agak2 saper yer yang harus jadi pemenang.. Winking smile
Ibu dah antor email kepada ke2-2 nya.. ade yang ibu request dari depa.. jika depa reply email, ibu akan tentukan sapa yang bakal menang. ** ibu menanti lebih 1 jam sebelum publish n3.. tapi belum ade respond dari email..**  Smile with tongue out  jadi kita tunggu dulu ya..
suspend sikit jer
Buat Ummi Hanie yang gigih mengejor nombor.. terima kasih… buleh cuba lagi… Insya Allah, bakal ade lagi…
kejor-44444

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: