>Baby & Toy Contest

November 26, 2010 at 8:05 am | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

Ibu diTAG oleh Nadiah.. rasanya ade yang tag untuk contest ni… tapi dah lupa lah.. lagipun file excel yg ibu dok rekod macam2 info pasal blog dah korup…

Contest ni due 26 Nov 2010… hari ini, jam 11.59 malam.

dan gambor yang dipertandingkan…. erkk nak tanya puan penganjur, buleh ke letak gambor 2 orang anak…?

gambar 1
anis beskal15112010
ni la mainan kesukaan Anis.. hari2 men beskal,, pagi & tengahari main di laman.. petang pulak main kat jalan depan rumah..
nama anak : Anis Zahirah binti Sharul Ainal
tarikh lahir : 8 Ogos 2007
gambar 2
aliya henfon21102010
Aliya dan henfon atok (yang dah rosak).. hari2 mesti nak tepon opah/atok/acu.. tengok lah gaya, bercakap ala2 loudspeaker tengah ON.. tak main la lekap kat telinga…  Smile with tongue outThumbs up
nama anak : Aliya Nadhirah binti Sharul Ainal
tarikh lahir : 18 Julai 2008
Boleh ke kalo tak tag sesiapa, sebab 
~ hari ni dah last day & tak sempat nak inform pepagi hari ni (n3 ni autopublish yer…).. 

nota buat puan penganjur :
banner contest sila jengah kat auto slide-menu di sidebar
[+/-] Banner Contest & Giveaway join


bloglist untuk penganjur & penaja contest
sila scroll kat bawah sekali yer…
p/s :
tak semak email lagi… tak sure dah ade ker yang berjaya cekup nombor 44444
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: