>Ombak rindu

November 25, 2010 at 8:22 am | Dikirim dalam isu semasa, pengetahuan am | 1 Komen

>Salam ceria,

Pernah baca novel Ombak Rindu , tulisan Fauziah Ashari ? Ibu ada novel ni.. beli pada tahun 2003, dengan harga RM19.90.

JIka belum pernah baca.. boleh baca sinopsisnya di wikipedia.  Thumbs up

dan ibu baru tahu.. rupanya novel ni dah difilemkan… huhuuu.. cam best jer… pelakon pun comel2 dan hensem2 belaka…

gambar credit en google..

~ suka gambor maya karin naik beskal ni…
kalo yang mata layu pepagi ni… harap2 lepas tengok gambor maya karin ala anak dara kampung yang tulus mulus ni, segor le bijik mata yer… Winking smile
2 gambar kredit : Cari Malay Forum
Filem ni khabarnyer bakal ditayang awal tahun 2011… hmmm, ibu ni bukan kaki wayang.. jadi tunggu jer lah filem ni masuk tv.. tapi ibu pun bukan kaki tv.. tapi kalo ditayangkan teringin jugak nak tengok..
p/s:
motif buat n3 ni sebenornyer nak kabo.. ibu pun ade novel Ombak rindu ni…
ingat nak let-go koleksi novel yang ada.. bukannya baca pun, dah bertahun bertapak dalam lemari… ade ke yang nak beli novel2 2nd-hand..??

1 Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

  1. sy dh lame cr novel ni ibu…
    dulu penah bc tp pinjam org punye…tp skg dh ade kemampuan nk beli sndr …nk cr novel ni sbb bes sgt bg sy…dh cr gak kat kedai2 tp x dok plak buku ni…hurmmm..:(


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: