>Post popular & referral terbanyak Oct 2010

November 21, 2010 at 8:28 am | Dikirim dalam blogger friends, blogging tips, statistik | Tinggalkan komen

>Salam ceria hari ahad,

n3 ni sepatutnya dah UP 2 minggu yang lepas.. tapi ibu ni asyik menangguh jer.. jadi harus juga di UP kan. N3 yang seumpama ini untuk bulan Sept 2010, buleh rujuk SINI.

harap-harap jangan le ade yang muntah-darah.. @ mengutuk semacam.. “takde lain, balik2 dok tayang statistik blog jer..”
Actually ni cuma untuk rekod jer… Winking smile

MIni Giveaway yang dah berakhir hujung bulan lepas.. walau tak banyak penyertaan nya, tapi ramai juga kan yang usha & view n3 tersebut.. mekasih ya. Insya Allah, Isnin ni nak kick-off GA lagi.. tunggu yer… Winking smile
Resepi rendang dendeng jatuh no 4. Fesyen ibu mengandung jatuh no2.. jumpa kah fesyen yang diinginkan…??!!  Open-mouthed smile
Jom tengok saper yang mengUngguli carta NgeTOP untuk bulan Oktober 2010.

Nampak nya cikgu kita @ kak nza telah merebut title carta ngeTOP dari yob sharil @ d_08.

Cop cop… ibu tak tengok betul2 la… jika ikut dalam list tu.. yang NgeTOP carta untuk October adalah Syamila… ade 2 link  satu dari http://syamila02-bloglist.blogspot.com (20) dan satu lagi dari link http://syamila02.blogspot.com (15), total referral adalah 35. Minta maaf di atas ketidaktelitian.

Kak yati NB? Open-mouthed smile  owhh, Kak Yati NB memang dah tempah title superJuara sejak dari tahun lepas lagi… dah melekat gam cap gajah.. hahah… x dapek teman nak tolong… ramai kroni kak yati yang jengah ke mari.. Terima Kasih atas sokongan dari kak Yati NB & Kawan2 kroni nya…
Andai suatu masa, ade blogger yang dapat pintas kak yati NB.. ibu kasi hadiah… hehe Winking smileNerd smile.. serius ni tak tipu…
Untuk Title si Peramah Sept 2010.. ibu sudah ade senarai.. sedang siapkan sesuatu untuk 2 yang bertuah itu.. jadi tak leh nak Upkan lagi.. kena siapkan dulu hadiah kecil tu.. tunggu ya… agak2 sapa ya…
dan satu lagi.. carta TOP 10 members.. mana2 yang mencapai kunjungan 300, ibu cuba beri sedikit saguhati, sebagai tanda penghargaan. Tapi nilainya bukan lah puluh-ratus-riban RM… sekadarnya ikhlas dari ibu.
Ummi Hanie ni dah nak dekat sampai target dah.. buat yang lelain, sila sign-in supaya kunjungan anda dikira ya…  widget follower ibu dah re-position.. sila scroll sampai ke bawah yer..

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: