>Baru perasan BE baru ~ Olay

November 20, 2010 at 8:13 am | Dikirim dalam nuffnang, statistik | Tinggalkan komen

>Salam ceria hari sabtu,

Semalam baru terasa nak jengah earning kat Nuff.. rupanya ada BE baru, Terima Kasih Nuff. Nanti beri la lagi yer, tunggu le BE yang ade ni beranak-pinak earning nyer…

Ada kan nampak iklan Olay la muncul di bawah n3… Winking smile Thumbs up  rupanya dah beranak hampir RM6.. terima kasih yer kawan2 yang sentiasa sudi ke mari.

BE Hitz fm tu dah bertukor jadi metered earning… 14 sen jer weiii… huhuuu.. patutlah kan sebab iklan hitz fm tu pun cam segan2 jer nak kuor/muncul di blog ibu ni…

Alang-alang dah citer pasal Nuff, ibu UPkan rekod trafik untuk minggu ke 2 Nov..

Adalah sedikit peningkatan, minggu pertama Nov 2010 rekod adalah 1,175. Buleh refer n3 ni >> rekod trafik–awal Nov 2010

Rekod minggu ke2 ni.. ade lah pecah rekod sikit.. ada 2 hari blog ibu terima pelawat lebih dari 200++.  Open-mouthed smile  huhuuu, baru dapat UV 200 dah nak heboh, orang lain dapat 5-600 1 hari pun tak kepoh… hehhe.. Smile with tongue out
Sekian n3 untuk rekod Nuff dan trafik blog.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: