>Bermain di taman kecil

November 17, 2010 at 4:49 pm | Dikirim dalam anak-anak, pendidikan awal anak | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

ini n3 autopublish.. seharian ibu mungkin tak dapat online.. almaklum lah kan hari raya kan. kami akan berada di Ulu KInta.

Buat yang sudi berkunjung ke bog pada hari saya ini… jemput lah layan foto anak2.. bermain di padang permainan berhampiran rumah.. Open-mouthed smile

IMG_8995

IMG_8996

Bermain ni kira macam oksigen untuk anak-anak… la ni kalo buleh hari2 nak ke taman kecil ni.
IMG_8998

Mainan yang ada di sini – buaian, slide, jongkang-jongkit

IMG_8999

Aliya takut nak naik jongkang-jongkit ni… dia takut jatuh…

IMG_9002

dan mainan ni… apa ya orang panggil mainan ni… bergoyang2, Aliya antara seronok dan takut main ni… Open-mouthed smile

IMG_9000

Kat taman kecik ni, ade juga budak2 yang main bola.. tapi small grup jer la..

IMG_9006

IMG_9012

NI lah kerja anak2 (Anis & Fikri) selama setengah jam.. main buai jap, pastu lari plak main slide.. pastu lari balik main buai.. mujur la time tu hanya kami 4 beranak jer…
IMG_9001

IMG_9010

Kalo dulu petang2 ibu buleh nak BW.. la ni wassalam la jawabnya… tapi takde nyer ibu nak bawa anak2 ke taman kecil ni setiap hari. Kalo ari ujan tu, depa dok rumah jer la.. x pun main di laman rumah jer..

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: