>Tukor header plak

November 11, 2010 at 8:56 am | Dikirim dalam belajar photoshop, design header, design signature, design watermark | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

Ibu sebenarnya sayang bangat dengan banner yang Anish buat ni..

tapi ibu sengaja nak bertukor… nak test try bakat buat header plak… Smile with tongue out actually header yang ibu baru buat ni memang tak begitu kemas.. nanti lah ibu kemaskan lagi.. sebabnya tak sempat nak edit semula, anak2 dah memberontak ajak tidur.

lepas ni nak belajar buat animated header plak.. macam yang kat blog Anish tu. Nerd smile

dan semalam juga sempat siapkan 1 watermark dan 2 signature.

Hada ni pelanggan pertama untuk pakej watermark dan signature.. senang berurusan dengan Hada.. tak banyak songeh & banyak membantu. Btw, ibu masih rasa hasil kerja ibu ni amatur lagi, tu pasal caj murah2 jer. Terimakasih Hada sebab menyokong hasilkerja ibu ni. Smile  terharu tau…
ni pula hadiah signature untuk Affieza sebab berjaya meneka jumlah font untuk signature. Harap Affieza suka.
 

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: