>Headar ~ tukor lagi.. tak puashati punya pasal

November 11, 2010 at 1:59 pm | Dikirim dalam belajar photoshop, design header | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

sori hari ni tiada cerita untuk dikongsi sangat… ibu sibuk dok layan @ belajar @ mengasah skil photoshop…

Ibu cuba lari dari konsep header berpetak.. tu pasal tak buat background untuk header kali ni.. yer lah ramai yang buat header berpetak kan, so ibu harus lah mencari kelainan.. baru la dikatakan tak meniru orang.. yer la, orang amik upah buat header, kita pun sibuk nak menempel.

ni yang baru… tukor lagi.. yang semalam buat tu tak begitu kemas..

yang semalam kurang kemas.. gambar yang dipotong tak cukup cantik.. buat kerja dengan anak2 camni le.. susah nak teliti.. tangan jadi terketor2 jer… Smile with tongue out

yang ni hasil kerja tengahari ni… anak2 ikut atok ke rumah opahnya.. gigih anis naik beskal ke rumah atok.. heheh… best bila buat kerja tiada gangguan. Open-mouthed smile Red heartRed roseRed rose
header baru ni, font pun dah tukor lain.. tambah rerama sket .. just nak cover ruang kosong tu jer… memang rumit buat header macam ni, tapi bila dah siap, rasa puashati sangat2… perahsan jer lah, kita kan amatur.. hahaha… Open-mouthed smile

ade sesapa nak header free.??!!
Tunggu ya.. kita buat ujikaji minda lah yer… sapa yang berjaya dapat fullmark, leh dapat header free.. (tujuannya : hanya untuk mengasah skill sebelum berani nak ambil tempahan)
p/s:
betul lah kata orang.. kita ni bila susah hati & banyak fikir, kalo dichannelkan pada tempat yang betul, macam2 idea boleh buat kan… 
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: