>Signature free yang telah siap

November 9, 2010 at 9:51 am | Dikirim dalam belajar photoshop, design signature | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

Entry ini hanya sebagai rekod, untuk signature kawan2 yang ibu buat.. ala2 simple jer semuanya.. tapi satu pengalaman yang berharga. Sebabnya setiap individu tu ade kemahuan masing2, ade masa tu kena pause sekejap, amik masa berfikir @ mencari idea camana nak buat seperti yang diinginkan.

Kadang2 idea tu tak sama seperti yang diharapkan, (tak menjadik lah tu..) maka harus lah bertanya apa yang nak ditambah @ ditukor.. yang penting kepuasan pelanggan kan… Winking smile




Masih ade 1 signature yang perlu diubah sikit dan 1 lagi kena tunggu kata putus dari tuan empunya. Nanti dah siap, ibu ADD kat sini.

BUat masa ni yang free dah TUTUP.. tapi kalo mau hanya RM3 jer… kalo pakej dengan watermark rege nya RM5. Murah jer… lagipun ibu buat ikut kehendak @ permintaan bukan tiru apa yang sedia ada. Nerd smile

Actually banyak la yang ibu belajar dalam proses nak menyiapkan hasil kerja ‘keras-digital’ ni.

1. mudah bila dah ditetapkan font & gambar + imej yang diinginkan. tinggal nak cari idea camne nak di adjustkan.
2. penin pala bila xde gambor & disuruh cari kat blog nyer… kalo blog yg byk letak gambor, memang senang nak pilih.
3. pemilihan font pun fenin jugak.. bila tak specify font & kaler.. kita pun mengelewo (merayau) ke blog si empunya.. tengok kaler apa yang ade kat blog dia tu…
4. ibu dapat memahirkan lagi skil memotong gambar/imej.. Hot smile.. kiranya this session is sort of training juga lah.

.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: