>rekod trafik–awal Nov 2010

November 9, 2010 at 8:21 pm | Dikirim dalam statistik | Tinggalkan komen

>Salam bahagia kawan2 semua,

Sejak 2 menjak ni, line internet ni agak gawat.. kejap okay.. kejap jadi slow cam siput koyong.. adeiiihhh…  Nak blogwalking pun susah.. terseksa jiwa raga bila tak leh nak BW laju-laju.

nov1-72010

Trafik pada minggu pertama Nov 2010… UV untuk 1 minggu masih dalam average 1K ajer, tapi meningkat ke 1.1K… ntah bila nak cecah 2K 1 minggu ni… hehehe, berangan jer lah. Almaklum lah BW pun dah makin sangkut2.. huhuuu.. sori yer.. ibu hargai semua yang datang ke blog kecik ibu ni.. tapi ibu la ni balas ziarah yang tinggalkan komen jer dulu.. kalo ade masa lebih baru le BW..
oct25-312010

Yang ini minggu terakhir Oct 2010.. UV 1K jer… meningkat 100++ jer untuk minggu pertama Nov 2010..

okeh, ibu akan lebih gigih bw walaupun harus pangku Aliya Nerd smile

Jom tengok keyword carian pengunjung..

keyword8nov2010

1. Fesyen ibu mengandung… ni n3 bulan lepas

2. cross-stitch in Malaysia – hehe… Embarrassed smile blog ibu ni tak leh dijadikan contoh untuk cross-stitch, kalo Yati’s blog tentu boleh.. bila tengok keyword ni buat ibu rindu nak men’cross-stitch’ semula…. Open-mouthed smileRed rose
3. lauk-pauk kampung – andai kalian membaca n3 INI, tolong sedekah kan AlFatihah buat arwah  Pak Yeop yer.. beliau meninggal 8 Nov 2009 tahun lepas, ya, sudah 1 tahun. AlFatihah
Bila melihat UV yang masih menten macam ni, ibu berazam :
1. lebih rajin BW… buat kawan2 @ pelawat yang singgah tu sila lah tinggalkan jejak di kotak komen yer… tak reti nak tulis apa pun tak per,, asal ade nama & link blog.
2. lebih rajin nak berkongsi cerita yang boleh memberi manafaat, walau hanya n3 pendek, terutama hal berkaitan anak2, kerjaya di rumah Winking smile, dan hal2 lain yang terpikir dek akal ibu ni.
Idea tu selalu ada..  jot down kat merata tempat.. tengah2 ade mood nak menulis, anak pulak meragam.. tu yang kadang2 banyak n3 yang bertapa dalam draft.
p/s
dikunjungi sahabat dari Kampar petang tadi, baru jer dia balik sebelum maghrib tadi… bestnya dapat jumpa kawan sama2 menggedik masa bujang dulu.. leh la melepaskan perasaan… lega lah sikit.. ibu sudah UP yer.. sudah tak DOWN lagi… Winking smileRed heartRed roseRed rose
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: