>Kak Limah buat malam ku berpurnama penuh

November 4, 2010 at 12:12 am | Dikirim dalam keputusan giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

Red heartRed roseRed roseRed roseRed rose(read: hati berbunga-bunga.. kali ni lebih sikit bunganya)

sebabnya :
jawapan ibu untuk ujiminda kak limah.. diterima betui mengikut syarat-syarat..

jwpn-ujiminda-kaklimah

tapi ibu tak menang le gelang lipan yg spesel tu.. sebab ibu lambat menjawab…  salah faham.. rupanya ibu menang hadiah gelang lipan tu …. yayy!!!  mekasih kak limah tolong bagi faham… 

ni dia pengumuman dari kaklimah :

result-kaklimah

Insya Allah, ade le ‘gula-gula’ dari kaklimah akan sampai lagi nanti… Terima kasih kak… u really made my night yang kelam menjadi seterang purnama penuh… Open-mouthed smile
Keputusan penuh, sila jengah sini >> Pemberitahuan #8

Yang rasa nak SIGNATURE tu.. sila tinggalkan kat link >> OFFER tu yer… kalo dah cukup kuota ibu akan letak SIGN – “TUTUP” kat tajuk n3 tu.

ni signature utk kaklimah.. harap2 kak limah suka.. buat main bedal jer…

p/s:
apa yg buat ibu DOWN.. bior le ibu sorang menelannya..

Insya Allah, sehari dua ni baik le… lagipun berita gembira dari kaklimah dah kambus sikit kedukaan di hati. Alhamdulillah.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: