>Baru berkenalan dengan ChurpChurp..

November 2, 2010 at 8:10 pm | Dikirim dalam churpchurp | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

KOme dah join Churpchurp.. ???!!!


Ibu dah join minggu lepas.. tergoda dengan promosi oleh Mama Yatie.. Nuff pun ade contest >>> Win RM100 with the churpchurp blogging contest..

Ibu tak reti nak join contest tu.. sebab ibu baru lagi berkenalan dengan churpchurp..  dan masih ‘kosong’ @ blank pasal churpchurp dan aktivit komuniti nya…

Apa itu churpchurp…???

hehehe.. ibu sendiri tak reti nak jawab.. tapi Ieda Al-Habsyi kata ianya amat mudah. Penerangan di mohamadfaiz.com ni boleh membantu.. penerangan yang agak details dan kemas.
Boleh buat duit ke dengan churpchurp ni…?? kalo kena gayanya tentu buleh kot… Hot smile
Kalo kome log-in ke NUff sure akan perasan.. churpchurp ade jer dok bertenggek kat situ dengan comelnya..
Apa lagi.. moh kita reramai daftar di churpchurp.. dan jangan lupa aktifkan juga akaun twitter dan facebook anda.

note:

1. Ramai blogger dah lama tahu pasal ni.. kita ni baru nak merangkak2… better late than never kan…
2. terdesak cari duit online???!!  Be right back  kome pikir le sendiri…. Smile with tongue out Open-mouthed smile  lagipun tak salah mencuba sesuatu yang baru kan…. !!
3.  yang ade twitter, meh la add kakyong72 Open-mouthed smile
4. baru dapat 1 assignment daripada ChurpChurp.. harap2 approve.. dan boleh mula menjana income… Open-mouthed smile 

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: