>Senarai peserta mini GA kakyong[dot]com

November 1, 2010 at 12:44 am | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam ceria,
Tolong semak nama yer.. kot2 la ibu tertinggal… Open-mouthed smile macam le ramai benor yang join…

Peserta kategori A – watermark

  1. Ain
  2. Tash Scha
  3. Siti@SyawalSimpsons
  4. Ummu Uswah
  5. TH@Adyani
  6. Intanberlian
  7. Ekinashikin
  8. Azatie
  9. Nadiah
  10. CikAnna
  11. Lynn Azlina
  12. MysDear
  13. Tiefazatie
  14. Miza Yusof
  15. Anin

Peserta kategori B – signature

  1. Ms_eida
  2. Fatin hanani
  3. Noreed
  4. MamaYatie

Apa kata mereka tentang kakyong[dot]com?!! Yang ini ibu copypaste secara random yer.. tidak ikut turutan peserta..

Azatie ~ k.atie suke dtg ke blog kak Yong(biarpon kiter baru jer saling mengenali) sbb kiter serupa(perak mari) serta sonok baca ttg kisah family kak Yong trutamanya kisah 3 permata hati kak yong…Fikri,Anis & sicomel Aliya..

Ekinashikin ~ saya suka blog kakyong[dot]com sbb nak tau latest update dari kakyong..selalu gak gi terjah kat kakyong shoppe tgk CD baru..lagi satu nk try luck sbb hr tu x dpt nk hit counter number..hihi…
 
ms_eida ~ Nape Eida suke blog kakyong ?sebab …. Eida takde watermark @ signature lagik !! tu yg plg suke !!~ hIhiih~ but kakyong jugak inspirasi dlm keluarga .. Eida br berkeluarga , moga moga dapat tips dr blog kak yong !!~
cikanna ~ saya suka blog kakyong kerana wpun saya baru pertama kali kesini saya rasakan kakyong ni seorang yang peramah,rajin buat GA dan selalu menang GA,tutorial kat blognya banyak,bagus tu blogger baru mcm saya timba ilmu baru kat sini…
 
nadiah ~ saya suka blog kakyong kerana wpun baru firsttime masuk kakyong ni ramah orgnya,rajin buat GA, aktif berblog n peniaga berjaya
TH@Adyani ~ Sy suka blog K.Yong krn K.Yong seorang yg peramah dan sebenarnya kaya dgn pengalaman. Sy juga kagum dgn kegigihan Kyong menjaga dan mendidik anak2 sendiri skrg. Sy sendiri rasanya tak dpt jadi seorg yg penyabar mcm K.Yong. Dlm blog ni pula ada mcm2 kisah, petua, kdg2 tutorial blog, resipi dan apa2 isu semasa yg K.Yong kupas
 
Ummu Uswah ~ Saya suka blog kakyong[dot]com kerana kak yong kawan baik maya saya dan saya suka baca cerita tentang keluarga kak yong. Mintak maaf banyak-banyak atas kesilapan yang terjadi sepanjang perkenalan kita
 
Ain ~ ain suka blog kakyong sebab kakyong suka anjurkan kontest dan giveaway. paling seronok waktu menang hit counter tempoh hari. sukaaaaaa sangat. 
 
noreed ~ Suka blog kakyong[dot]com kerana “macam-macam ada” kat cni .Ada GA, ada recipi, ada nasihat, ada hiburan, ada blogging tips.
 
Mamayatie ~ Saya suka blog Kak Yong sbb kat sinilah saya belajar banyak perkara tentang blog baik melalui n3 kak yong yg sedia ada mahupun secara terus dr kak yong..Lagi satu mungkin sebab kak yong sangat mesra alam & tak lokek ilmu bila saya bertanya makanya saya rasa selesa bersahabat dgn kak yong di alam maya menyebabkan saya dgn senang atinya nak ikut perkembangan kak yong. Nak pulak, cerita-cerita anak kak yong yg macam-macam hal tu selalu menghiburkan hati saya & mengingatkan saya pada anak2 saya yg lebih kurang jer usia ngan anak-anak kak yong. Kiranya boleh share2 cerita la
 
Miza Yusof
Kenapa Miza suka blog Kakyong[dot]com ? Kerana Kak Yong adalah Kak Yong. Paling penting Kak Yong menjadi diri Kak Yong yang sebenar. Beridentiti dan berpesonaliti 1. Background Background yang simple dan menarik. Blog Kak Yong menggunakan warna biru lembut. Nak baca pun tak sakit mata dan tak rasa serabut. 2. Kemas dan sistematik Bog Kak Yong tak semak dengan widget yang merepek-repek. Susunan blog dan widget kemas dan sistematik. 3.Pantas Pantas yang dimaksudkan ialah blog Kak Yong loadingnya tak payah tunggu berjam-jam. Kejap je loading tu. hehehe 4. Simple dan berinfo Entry penulisan Kak Yong simple dan mudah difahami. Paling best sebab banyak info yang boleh dikongsikan bersam-sama. Teruskan menaip entry yang baik yaa Kak Yong.
 
Tiefazatie ~ kenapa ifa suka blog kakyong ini sebab kakyong sgt friendly nie..mesra dgn sume org nie..pastu blog kakyong pun friendly user..kemas je nie..sedap je mata memandang…banyak info2 yg best2 boleh ifa dpt..papepun..slm perkenalan kakyong…=)
 
MysDear ~ Saya suka blog Kak yong kerana…Kali pertama pergi sini (dari blog Ummie Hanie), saya dah mula ‘jatuh cinta’.Kagum dan takjub sebab ramai pengunjung di sini.Blognya berwajah ceria dan meriah.Mungkin itu daya penariknya.Terima kasih sebab sudi mengunjung blog saya yang tak seberapa tu.Terima kasih sekali lagi!
 
Fatin hanani ~ Fatin suka blog kakyong[dot]com sebab kak yong berbesar hati nak bagi hadiah kat rakan2 blogger sebab tu la Fatin suka blog kak yong hehe . Blog kak yong pun kemas ja ter susun sedp mata memndg gitu haa..2 la sebabnya so fatin ni boleh diterima sbgai persrta x kak yong hehe 😛
Lynn Azlina ~ Saya suka blog kakyong[dot]com kerana… tuan umahnya sgt peramah…selalu jer komen2 kat belog saya…ermmm…belog ni juga kira updated ar…tau ar info2 semasa kalo g belog kakyong!kaler biruni jrg blogger nak guna…kbykn kaler pink n itam serta putih jer…kira len sketla belog kakyong ni…susunan aksesori pun teratur xmacam dalam belog saya tu..hehe.. tu jerla…maaf kalo ada salah silap yer..nak watermark…
Intanberlian ~ huhu kenapa blog kakyong? honestly intan baru tahu blog kak yong. tak lama pon. tak sampai bertahun pon. tapi blog yang ada info nya ada sesuatu di sebalik penulisan kakyong. hmm ibu kepada anak-anak2 comel.hee. inspirasi buat intan yang masih belum berkeluarga apetah lagi bergelar ibu. moge anak2 kakyong mmbesar dengan cerdik, cerdas dan cergas dari segi rohani dan jasmani.. =D
Anin ~ kenapa suka blog kakyong[dot]com

intipati ringkas menggamit pembaca informasi padat  dikongsi bersama senang berinteraksi ramah orangnya blog menarik penggamit jiwa

Siti@Syawalsimpsons ~ sue suka blog kakyong[dot]com kerana blog kak yong update segala benda dan banyak GA@contest     yang diadakan n yang penting hadiah memang menarik tau…
Tash Scha ~ tak dapat nak copypaste… sungguh tak mesra la blog scha… huhuuu… Sarcastic smile
btw, ibu printscreen dah..
tashscha

Ibu suka membaca apa yang kawan2 blogger tuliskan tentang blog ibu ni… tahun ni ibu hanya buat GA kecil-kecilan jer… modal pun dari duit NUff dan sedikit dari hasil Kakyong’s shoppe. hadiah pun tidak lah seberapa… kali ini sahaja hadiahnya berbentuk hasil kerja kreatif IT.. tak perlu nak pos bagai… Open-mouthed smile
Ibu berharap, semua kata2 itu adalah ikhlas, bukan ayat membodek2 yer… heheh… Hot smile. Kawan2 yang biasa memeriahkan blog ibu (u know who u r… Red rose) ibu percaya apa yang kalian nyatakan tentang ibu datang dari hati yang ikhlas setelah berbulan2 beramah-mesra..
dan utk Miza Yusof.. ibu suka la dengan points yang melengkapi segala aspek.. cuma kalo miza perhati betul2 blog ibu ni, memang byk juga widget merepek, tapi sebab ianyer disembunyikan, maka takde lah sakit mata melihat… Sarcastic smile 
terima kasih juga untuk Anin atas titipan pantun tu.. suka membacanya… peramah sungguh ke ibu ni… ??!! Embarrassed smile

Buat yang lain, Terima kasih atas titiipan doa untuk anak2 ibu.. jauh lagi perjalanan ibu dalam mendidik dan mengasuh anak-anak ni.. masih banyak ranjau duri..

Insya Allah, ibu akan cuba secepatnya untuk membuat cabutan.. tak ramai pun 19 orang jer… *nampak nyer ramai blogger dah ade signature & watermark… so pasni malas la nak buat GA hadiah watermark @ signature.. tak fofulerSmile with tongue out *
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: