>Mini Giveaway Kakyong[dot]com

Oktober 31, 2010 at 12:55 pm | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam ceria dan salam bahagia untuk semua

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

 hari tu ibu ade mentioned maleh (malas) nak buat Giveaway… tapi disebabkan ade co-sponsor.. maka ibu buat jugak le… (mode sukahati @ hati senang). 

GA ni terbuka untuk semua yang belum ade watermark atau signature. Kalo dah ade tu, sila lah beri laluan pada kawan2 yang belum ade yer… 

Syarat-syarat :
(a). Blogger dari Malaysia/Singapura/Brunei
(b). Follow blog kakyong[dot]com dan Syamila Design
(c). Masukkan blog kakyong[dot]com dan Syamila Design dalam bloglist kalian
(d). Klik kat link INI.. klik tau, …😉
(e). Tampalkan banner di side bar & mesti ade backlink ke n3 ini (jika rajin buat n3.. silakan)

hadiahnya :

Kategori A :  2 customize watermark >> 1 dari kakyong[dot]com dan 1 dari Syamila Design
Kategori B : 2 customize signature (contoh macam yang ibu punya ni la.. tengok la signature ibu tu.. chomel tak..)

Total semua akan ade 4 pemenang. Jika penyertaan menggalakkan.. Insya Allah, akan dipertimbangkan untuk menambah bilangan hadiah.

Cara-cara @ kaedah penyertaan :

A .Tinggalkan details di kotak komen 
1. dengan menyatakan “Saya telah menyempurnakan syarat (a)-(e), dan saya nak hadiah kategori A @ B (sila pilih) “
2. Nyatakan id follower & link blog anda
3. Nyatakan kenapa anda suka blog kakyong[dot]com.. (wajib jawab, ada unsur paksaan plak… )

atau 

B. Emailkan ke kakyong72@gmail.com (untuk mereka yang bermasalah nak tinggalkan detail di kotak komen sahaja)

1. Tajuk email “Peserta Mini Giveaway kakyong[dot]com” , tajuk lain tidak akan dilayan
2. Nyatakan “Saya telah menyempurnakan syarat (a)-(e), dan saya nak hadiah kategori A @ B (sila pilih) “

3. Nyatakan id follower & link blog anda
4. Nyatakan kenapa anda suka blog kakyong[dot]com.. (wajib jawab, ada unsur paksaan plak… ) 

Tarikh tutup : 31 Oktober 2010 , 12 tengahmalam.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: