>Award Blogwalking

Oktober 31, 2010 at 1:13 am | Dikirim dalam hadiah award | Tinggalkan komen

>Award ini diterima dari cik CT dan ustad wadud. Terima kasih yer adik ber2 orang.

La ni memang musim blogger gigih BW.. kalo tak BW mana nak dapat pelawat.. kalo takde pelawat, mana leh nak UP kan income Nuff… heheh… Nerd smile

Ish… takdenya ibu BW nak upkan earning NUff semata.. most of the reason adalah membalas jejak kawan2… dan juga untuk tahu perkembangan @ kisah terbaru kawan-kawan…

Gamaknya berapa blog kome BW 1 hari…??!!

meh sini ibu nak tunjuk rekod BW ibu utk 2 minggu terakhir bulan Oktober ni… sikit kome.. tak daya ibu nak ngadap lappy ni lelama.. anak2 koje membuli ibu ajer.. buli ker.. idok le.. tapi mana2 ibu pun pasti akan luangkan masa lebih untuk anak-anak..

BW-MIDOCT2010

kome nampak ke figure tu.. paling banyak pun 63 blog.. paling sikit 10 blog… huhuuu… 10 blog tu  maknanya ibu balas kunjungan yg meninggalkan jejak di n3 jer ler.. lagipun ibu suka membelek n3 yang ditulis kawan2.. walaupun tak tinggalkan komen, ibu akan tinggalkan jejak di kotak sembang.. tu la pasal mana sempat nak BW ratus2 blog 1 hari… Sarcastic smile
aci cuba kabokan, camner kome leh BW sampai beratus2 blog sehari.. touch n go jer yer…?/!! kalo camtu memang tak best la… tak best untuk ukhuwatun berpanjangan… Winking smile
nak bagi kat sapa??? nanti lah ibu pikir2 kan.. kena tanya dengan Mr Google Analytic.. dan kena mengira komen Oct 2010… 

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: