>Serunding & dodol dari Ummu Uswah @ Barangan Terpilih

Oktober 29, 2010 at 8:49 am | Dikirim dalam food and beverage, hadiah contest n giveaway | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

hadiah dari Ummu Uswah, ibu dah terima pada hari Selasa, 26 Oktober 2010. n3 camana ibu leh dapat hadiah ni buleh refer kat n3 >>> Rezeki

IMG_8791

hadiahnya , mula dari atas : dodol nisan, dodol hijo, serunding ikan, serunding ayam dan serunding daging., dan ade pamplet formula Dr Azimuth (tak sempat nak digest lagi isikandungan pamplet ni)

IMG_8803

Dodol ni tak sempat 24 jam pun.. dah selamat & langsai kami anak beranak kerjakan.. Aliya makan paling banyak.. Anis & Fikri tak berapa layan sangat.
IMG_8804

Aliya suka sangat dodol hijo tu…

Review ibu tentang produk yang diterima :

  • dodol hijo tu terBAEK.. ibu suka.. sebab ibu memang antu dodol & sangat cerewt bila makan dodol… cuma tak best sebab terkena/tergigit bunga cengkih… pada yang gemor bunga cengkih, no hal punya.. kecik jer bunga cengkihnya.. ni 1st time makan dodol ade bunga cengkih.. Nerd smile
  • dodol nisan sedap juga.. habis ibunya kerjakan & dibantu oleh Aliya… 
  • serunding pulak.. dari segi rasa.. 3-3 sedap, Thumbs up ,memang sedap, tak tipu..… keep it up…  Serunding tu memang pedas sedikit, tapi sebab ibu ni memang lidah sambal.. jadi x jadi hal, lagi pedas lagi sodap. Nyah-Nyah

Ummu Uswah,  ni review ikhlas dari ibu @ kakyong. Cadangan dan penambaikan selebihnya ibu dah emailkan ke Ummu Uswah. Kalo leh menten rasa & UP’kan kualiti.. kakyong pun rela@sudi jadi promoter.. Rasa tu memang dah sedap dah, memang berbaloi membeli.. 
Cuma kalo boleh, bila dah pack & dijual, sila lah letak tarikh dibuat.. serunding memang tahan lama.. dodol pun tahan lama.. tapi bila ade lebih info pasti akan bermanafaat untuk semua.
Tak lama lagi nak raya haji kan.. so ibu plan nak order dodol hijo.. rege nya ibu copy paste dari blog Barangan terpilih
DODOL HIJAU/NISAN
->200g RM3
->500g RM5.00 (jimat RM2.50)
->1kg RM8.50 (jimat RM6.50)
Kome kalo berkenan serunding ke dodol ker, sila lah pergi jengah ke blog Barangan terpilih.. review ibu ni mungkin subjektif.. so kome kena baca review dari penerima sampel yang lain, untuk dibuat perbandingan. Open-mouthed smile  Almaklum la, tekak kita lain2…
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: