>Award dari Ummi Iman & Izan Ishak

Oktober 29, 2010 at 9:25 pm | Dikirim dalam hadiah award | Tinggalkan komen

>Salam ceria dan salam bahagia,

Award ni diterima dari Ummi Iman pada bulan JUlai 2010… 3 bulan dok peram… sorry yer…. Rolling on the floor laughingBe right back

Dan ini pula award dari Izan… terima pada bulan Ogos 2010.. kena jawab tag ler…

 

1. Apakah yang bermain di fikiran anda sekarang?
nak habiskan lipat kain yang dah membusut
 
2. Apakah nama samaran anda?
kakyong… ni nama panggilan sejak kecil bukan nama samaran


3. Berikan 3 orang yang anda sayang.
tak cukup la 3 orang.. keluarga saya besar.. semua saya sayang..
4. Panggilan untuk si dia.
siapa? suami saya @ en ayah… ade la… takkan semua nak kena kabo..
5. Hadiah yang diimpikan dari seseorang yang istimewa.
saya nak bercuti… bercuti lama2 sikit.. ke tempat yg boleh beri ketenangan
6. Blog mana yang anda suka tengok?
1st yang rajin @ selalu beramah-mesra di kotak komen n3… selebihnya yang ade dlm bloglist dan juga link yang ade disidebar, cuba sedaya upaya untuk BW

 
7. Tagkan pada 15 orang blogger
semua yang membaca n3 ni & yang lain tu akan diberitahu bila ibu buat BW.. malas nak listkan byk2 nama
 
ini pun dari Izan, ade tag juga kena jawab

 

Suke tak award ni?
tentu lah suka…  Red heartRed roseRed rose

Kamu rasa blog kamu lawa gila?

lawa. saya sukaSmile with tongue out

Kamu selalu singgah di blog sape?
yang selalu tinggalkan jejak di n3… di shoutbox juga (kalo sempat).. Nerd smile, jadi silalah rajin2 tinggalkan jejak di n3 ya.. sure ai balas BW punya..

Beri senarai blog yang lawa gila bagi kamu..
x pernah judge blog sapa yg lawo gile… sebab setiap blog ade keunikan tersendiri.. Punk
Tag kepada orang yang kamu rasa patut dapat award special ni
yang sedang baca n3 ni.. sila ambil yer.. & yang tak baca lagi, nanti ai datang jemput u datang amik ya..

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: