>BE baru dari NUff… terima kasih..

Oktober 28, 2010 at 10:31 pm | Dikirim dalam nuffnang | Tinggalkan komen

>Salam bahagia.,

Dalam tempoh sebulan ni iklan nuff di kakyong[dot]com ni cam segan2 jer nak muncul… Smile with tongue out  tak tau le kalo kawan2 ibu yang rajin masuk sini nampak iklan ON.. tapi tiap kali ibu Online.. memang tak mandang iklan nyer.
BE plak memang dah hampir 2 bulan takde yang baru… 2,3  hari lepas, ibu semak … owhh, nuff beri 1 BE baru…
be baru-dutchlady-27oct2010

Terima kasih Nuff. Open-mouthed smileOpen-mouthed smileRed heartRed roseRed rose

Jadi kat blog ibu sekarang ni hanya ade 2 BE yang sedang running, BE lama tu amoun dah cecah RM30++.. kalo tukor jadi ME, total earning akan jadi RM60++.. buleh la cash out kan nanti… hehehhe… x leh sabor2 dah nak tunggu sampai RM100.. Nerd smile Earning tak banyak mana pun.. x terbanding dengan blog lain yang earning ratus2 sebulan.
Insya Allah, cek nuff yang ke2 akan sampai tak lama lagi. 2nd cashout pada 30 Sept 2010 ari tu. Sori yer, kawan2.. duit tu terpaksa guna untuk bayar bil streamyx.. x leh nak belanja untuk buat GA…  riso kalo  streamyx kena block., maunya ibu tak leh nak online… Confused smile
p/s :
ada ke yang teringin nak tambah koleksi cloth diaper.. atau nak cuba cloth diaper… (ni untuk mak & ayah jer yer).. meh le singgah ke Kakyong’s shoppe  Hot smile
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: