>hadiah dari Izyanty Spa & takziah buat Azie

Oktober 25, 2010 at 5:43 pm | Dikirim dalam hadiah contest n giveaway | Tinggalkan komen

>Salam petang ISnin,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Ini dia hadiah daripada Izyanty Collection Spa.. ibu terima pada tengahari jumaat. apakah ini??? Ia adalah lulur badan.. ibu belum sempat lagi nak test try… pack comel ni hanya untuk 1 kali penggunaan. 
Ibu kalo nak melulur badan, harus lah spend masa lama sikit di bilik mandi.. selalunya mandi pun main cebor cebor jer.. tak sampai 5 minit dah siap. Mana leh nak mandi lelama., nanti ALiya akan ketok pintu kuat2 sambil teghoyak kuat-kuat.. dak kecik ni dah masuk 2 tahun lebih pun masih lagi tak leh langsung kalo ibu takde depan mata dia.
sekian, n3 pendek petang ni. 

p/s :

Takziah buat sahabat dan adikku Azie, yang kehilangan cahayamata pertama pada 23 October 2010. (kelahiran pada 20.10.2010) Insya Allah dik, Nur Zara Annesa menantimu di pintu syurga. Semoga Allah memberi Azie & suami ketabahan & kekuatan untuk melalui saat getir ini.

 Masa baby keluar sekali dengan uri serentak, mungkin terbelit atau tersangkut, mungkin jalan jadi sempit .  Azi ada bagi istilah, akak dah lupa namanya,takut salah istilah kalau aka tulis.  So masa keluar dah x dpt oksigen ke otak untuk beberapa ketika  (ni pun dah lupa berapa saat ke min).  Doc try bg oksigen utk support , so after 2 hari barulah pergi .

Nama yang diberi Nur Zara Annesa. source : email sahabat, 25/10/2010

.

dan ini email dari Azie, 25/10/2010, 10 am

salam akak semua.

saya dah bersalin. selamat bersalin 20.10.2010 jam 12.20 pagi.

tapi Allah lebih menyayangi anak saya…dia pergi menepati janji dgn Allah pd jumaat lepas. doakan kekuatan saya.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: