>Hadiah dari D’Nur Boutique dah sampai

Oktober 20, 2010 at 8:09 am | Dikirim dalam belajar photoshop, hadiah contest n giveaway | Tinggalkan komen

>salam ceria dan salam bahagia

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..  sila refer entri ini >>   Menang foot detox dan tudng dari D’Nur Health

Hadiah ni dah sampai pada hari Jumaat 15 Oct 2010. Hari sabtu sibuk di majlis kenduri & meraikan adik yang bermalam di rumah, maka tersimpan lah kiriman ni beberapa hari dalam lemari. hari Selasa baru sempat nak snap foto dan mengeluarkan ‘isi perut’ nya. Ibu dapat 5 pack ( 1 pack=10 keping detox patch) detox patch jenama D’puteri dan sehelai tudung.

Comel tak model Anis menggayakan tudung baru… 
Tudung ni memang sangat sweet.. ibu memang suka lebih2 lagi kalo kalernya biru kelabu silver.. sungguh menepati citarasa. Nur ni macam tau2 jer warna yang ibu suka.

Terima kasih Nur...

p/s

lastly.. nak tunjuk hasil ‘kerja’ mengedit menggunakan photoshop… tekun bagai nak rak membuatnya.. jenuh dok ulang 3-4 kali.. takut2 terlupa cara2 nak buat.. hahaa… maaf ya.. beberapa hari ni, ibu mengurangkan xtvt BW sebab ibu tengah dok ralit exploring photoshop.
masih tak cukup kemas.. perlu lebih teliti..





Ada kawan blogger yang request tutorial photoshop.. jadi, ibu harap dapat spesifik nya nak tutorial yang macamana.. ini contoh yang ibu boleh ajar/tunjuk ajar.
1. buat watermark simple
2. buat watermark with logo/photo <<– syamila ade buat tutorial ni.. nanti ibu cari link nya yer..
3. buat signature simple
4. buat signature with logo/photo
5. edit/crop gambar & buang background gambar
6. buat banner  

so, jika nak.. tolong beritahu nak yang mana yer.. kalo ade yang berhajat nak tempah.. ibu caj murah2 jer… **appreciate la sikit kan masa ibu membuat dengan penuh tekun & kasih sayang**

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: