>Bila dah berLIMA

Oktober 18, 2010 at 6:48 pm | Dikirim dalam anak sedara, anak-anak, xtvt keluarga | Tinggalkan komen

>Salam bahagia buat semua,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

hari sabtu dan ahad yang lepas memang hari minggu yang sibuk… hari sabtu kami ke majlis pertunangan adik makNgah Miela.. malam tu paklang sekeluarga bermalam di rumah kami.. dan tengahari ahad kami ke kenduri kahwin jiran di Taman Bertuah.

Apa yang berLIMA….

Bila dah berLIMA.. camni lah.. awal2 pagi lagi dah main kat luor.. nak suruh mandi pun susah… ingat main jer… panggil makan pun buat derk jer…

Bukan selalu depa ni dapat berkumpul.. sesekala jer bila abang haris & aidil balik ke Ipoh.. baru la buleh jumpa… Agak2 bila yer kami sekeluarga akan ke Kepong lagi… kali terakhir masa Nov 2008, pastu belum lagi ade percutian keluarga luor dari negeri Perak. 
Kami baru dapat berita.. PakLang dapat Anugerah Khidmat cemerlang… en ayah kata, buleh la nanti kami sekeluarga ke Kepong… nak paw sikit duit ganjaran pakLang… hehehe…. 
p/s :
Ibu baru jer berangan2 nak bawa anak2 ke zoo (at least Zoo Taiping).. pastu Fikri selalu tanya, ikan jaws ade ke kat zoo… huhuuu.. terus ibu terpikir Aquaria KLCC… *en ayah, ade ke bajet nak bawa anak2 ke Aquaria.??!!!.* . actually ibu pun yang sangat teringin nak ke sana…
* yang belum ade watermark @ signature untuk blog.. meh la join Mini GA kakyong[dot]com*

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: