>Catlinaflybaby Celebrates……Beautiful Mom-To-Be

Oktober 16, 2010 at 8:14 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

 Jika kalian ada foto masa pregnant yang menarik tertarik debom… mari join contest ini.. JIka tak ADA, pun boleh join juga – ade kategori lucky draw.. semua boleh join. x kira lelaki @ perempuan, dah kahwin @ belum…. sila klik banner ya..

Memandangkan ibu tak ada gambor masa pregnant.. (rugi kan masa 3-3 kali pregnant xde foto untuk kenangan… tu pasal la kena mengandung lagi ni… ) jadi ibu join kategori lucky draw.
ini penaja-penaja contest : 

Contest bermula pada 15 Oktober – 30 Oktober 2010!

nota buat puan penganjur :
banner contest sila jengah kat auto slide-menu di sidebar
[+/-] Banner Contest & Giveaway join






bloglist untuk penganjur & penaja contest

sila scroll kat bawah sekali yer…

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: