>Award dari Nadiah

Oktober 16, 2010 at 8:01 am | Dikirim dalam hadiah award | Tinggalkan komen

>Salam hari sabtu..

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Hari ni nak menampal award lah pulak.. memandangkan senarai award tertunggak semakin panjang berjela..
yang ini semuanya diterima dari Nadiah, pada bulan Julai 2010 yang lepas.. dah 3 bulan terperam..
Creative Blogger Award
Err…award apa ni ye? Ada selipar pulak kat sandwich ni..huhu..
Friendship Award
dan kakyong nak passing semua award ini kepada semua (malas nak sebut nama) yang rajin ke blog ini… tak kiralah samada kalian rajin beramah-mesra.. ataupun hanya silent reader.. sebab kakyong hargainya.. tanpa kalian @ pembaca gamaknya kakyong berblog syiok2 sendiri jer le…. 😉
Free gift untuk belian lebih dari 1 pakej mini RM100
Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: