>Tips untuk melembutkan hati anak-anak

Oktober 15, 2010 at 2:50 pm | Dikirim dalam friendship, keibubapaan, pendidikan awal anak | Tinggalkan komen

>Salam bahagia

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Untuk amalan bagi Ibu bapa sila baca surah To Ha ayat 1 hingga 5 sebanyak 3x pada telinga anak semasa anak tidur. Lakukan 7 hari berturut-turut..Insya’Allah..anak akan lembut hati dan mendengar kata
Buat semua ibu bapa yang sedang ‘bergelut’ membesarkan anak-anak… semoga apa yang kita cita2kan/hasratkan/impikan dalam mendidik anak-anak mendapat keredhaanNya. Amin

nota :

Ibu dapat ini dari FB, di kongsi oleh kakFinaz… ibu simpan di sini sebagai rujukan di masa akan datang.
for info : 
kakfinaz ni ibu kenal sejak awal tahun 1999 melalui 1 mailinglist. Semasa ibu bujang dulu, ibu memang kerap menginap di rumah kakfinaz.. ibu ni memang muka tak malu.. memang kerap menempal kat rumah kakfinaz.
masa tu anak2 nya kecil lagi… pernah suatu masa kak finaz ada sampai 2 orang bibik… as at now, she is ibu tunggal with 7 kids (age range from 6 to 16 yrs old). She runs her own business.. very much familiar with montessori system (betui ke ejaan..??!!)… (alamak,.. apsal tertaip BI plak ni...) 
kakfinaz ni kadang2 orang panggil dia buat talk on tadika & related.. so if any yang berminat nak panggil kakfinaz… do drop at her FB : Shafinaz Mohd Saad. Yang berminat nak buka tadika pun buleh la berkenalan dengan kakfinaz.. banyak ilmu kalian boleh gali dari kakakku seorang ni..

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: