>Menang foot detox dan tudng dari D’Nur Health

Oktober 11, 2010 at 8:33 am | Dikirim dalam keputusan giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam minggu baru…

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Syawal telah pun meninggalkan kita beberapa hari yang lepas… dah masuk Zulkaedah sekarang ni kan…

Bulan lepas ibu ada announce pasal ibu menang foot detox, kemudian ada kalangan kawan2 yang tak puashati sebab result tu tak keluor lagi di blog penganjur. Jadi hari ini ibu nak beritau, keputusan sudah pun keluar pada beberapa hari yang lepas.

Mungkin ada keuzuran di pihak penganjur, maka lewat keputusannya diumumkan. Keputusan penuh boleh refer di SINI. Entri penyertaan pulak refer di …GIVEAWAY FOR HEALTY 2010…
Ada beberapa nama yang sangat familiar… dan kebanyakan yang menang juga memang selalu bertuah.. kiranya semua ni memang tegar bergiveaway… 

 Terima kasih Nur..  tak sabar nak tunggu hadiah dari Nur.. tak sangka ade hadiah tudung. Akhirnya ibu ade juga tudung baru untuk tahun ini.. eh, ini kira tudung baru ke2 untuk tahun 2010. 
Kat D’Nur boutique ni macam2 detox ade.. sila jangan malu-malu untuk menjengah dan lastly kakyong doakan semoga Nur terus berjaya dalam perniagaan ini.

p/s :

sudah hampir ke penghujung untuk kiraan komen bulan Aug 2010.. suppose July pun kena kira.. btw utk Aug ni ade beberape pengomen tegar yang bersaing sengit.. tunggu kita tengok sapa yang kena.. insentif tak la hebat mana… nanti la ibu announce.. sabar jer lah menanti yer..

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: