>Menang kain 2 meter… sapa nak bagi…

Oktober 9, 2010 at 8:17 am | Dikirim dalam keputusan giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam hari sabtu…

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

 Semalam jalan2 ke blog mama zharfan, baca n3 dia menang fabric… bila tengok2 betul2.. nama ibu pun ade… hehehhe…

Result penuh , boleh lihat kat sini — Fabric giveaway – result is out. Terima kasih Ros @ LittleMama. Setiap pemenang dapat fabric 2 meter… banyak tu.. ibu leh jahit baju anak-anak. Harus memulakan plan nak jahit baju yang camana. En Ayah tak suka sangat anak2 pakai skit.. so mungkin kena buat top & seluor kot. Nanti lah, kita tengok dulu fabrik camana yang akan sampai.

Entri GA ni boleh refer sini – Fabric Giveaway by LittlemamaDiary. Next LittleMamaDiary akan buat lagi Fabric GA, kali ni cotton designer fabric plak… sangat mahal tau designer fabric… 1 meter pun harga dah berpuluh RM.. 

p/s :
Kalo ikut rekod, bulan Aug 2010 ibu join 23 giveaway/lucky draw.. hanya 2 jer yang berTUAH… so purata kebarangkalian untuk menang adalah 10% sahaja. (tapi untuk suzi @ mama zharfan,, ibu rasa kebarangkalian untuk dia adalah >50%… so lucky.. selalu jer menang..)

Untuk kawan blogger yang lain, jika belum pernah menang @ bertuah mana2 giveaway.. cuba & cuba lagi.. jangan terlalu mengharap.. anggap sahaja kita join untuk memeriahkan dan sebagai terapi… jangan terlalu amik hati sangat @ terkaciwa melampau bila tak terpilih… belum rezeki lagi tu. 

Dulu masa memula join contest/giveaway, ibu pun camtu.. tapi lepas dah hampir 1 tahun.. ibu jadikan ia sebagai satu cara untuk kenal lebih ramai kawan blogger, di samping memeriahkan nya dan juga perhatikan cara mereka kendalikan contest & giveaway. Sambil itu kita belajar camana nak buat n3 contest dengan lebih baik.. tapi kalo n3 yang perlu kreatif @ slogan, ibu masih fail la.. ketara sangat ibu ni tak kreatip.. huwahahaaa…

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: