>Sudah mencapai 500

Oktober 8, 2010 at 7:51 am | Dikirim dalam blogging tips, nota ibu | Tinggalkan komen

>Salam bahagia dan salam ceria

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

    Semalam sebelum tidur sempat printscreen… dah mencapai 500 Followers blog kakyong[dot]com.. ini yang buat semakin bersemangat nak berblog.

Awal pagi ni buka blog, tengok dah 501.. jika ikut kiraan yang betul, belum 500 lagi.. sebab ade beberapa yang ada Follow 2 kali, tak tau camane leh jadi depa ter’follow’ 2 kali…
Apa2 pun, ibu nak ucapkan terima kasih.. di atas kesudian kalian memeriahkan blog ibu ni. Tanpa kalian, sapa lagi blog kakyong[dot]com. Insya ALlah, ibu cuba jejak kalian.. Sejak followers dah meningkat ke 400++ ni, ibu belum ada kesempatan lagi nak menjejak.
Buat masa ini, ibu takde buat ‘insentif’ untuk followers. Ibu galakkan kalian tinggalkan komen di n3.. senang ibu nak jejak. Dan pada yang rajin beramah-mesra, Insya Allah, pasti ade insentif.. cuma ibu memang tak announce awal2.. sebab ibu hanya inginkan kawan blogger beramah-mesra di blog ini secara genuine.. maknanya memang betul2 suka memeriahkan blog ibu.. bukan semata2 mengejar hadiah dsb. 
p/s :
kalian breakfast apa pagi ni?
ALiya bangun awal hari ni, 6.30 pagi dah bangun.. semalam jam 11 pagi baru bangun.
Pagi ni Ibu masak bubur nasi campur ubi kayu.. ntah kenapa teringin nak makan cam ni hari ni.
jap lagi nak buat bawang goreng, ayam goreng (pastu carik2 kan), ikan bilis goreng, sayur campur sikit, kacang tanah goreng, dan sambal kicap cili api. Rasanya menu ni sampai tengahari. 😉
Selamat berhari Jumaat.. kejap je dah jumaat kan.

p/s 1:

Anak2 dah 2 hari tak ke rumah opah nyer.. lega sikit.. kalo tak siap ade yang banting2 badan suruh call atok jemput depa.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: