>Hadiah t-shirt dari Ieda

Oktober 7, 2010 at 9:16 am | Dikirim dalam hadiah contest n giveaway | Tinggalkan komen

>Salam bahagia dan salam ceria.,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Kiriman dari Ieda ni ibu terima pada 4 Oktober 2010. Tapi disebabkan bateri kamera dah kong beberapa hari.. maka tak dapat la nak snap foto.
Hadiah t-shirt ni hasil dari Contest Dad’s Special Moment. n3 kemenangan nya boleh refer kat SINI — Dapat hadiah misteri. Terima kasih Ieda.

hadiahnya adalah 2 helai t-shirt : 1 tshirt kecik, 1 tshirt saiz L orang tua punya.. dan 1 key-chain ada tulis “Dad’s special moment contest”

T-shirt saiz L tu en ayah pakai jadi macam sarung nangka.. maka secara otomatik tshirt tu dapat kat ibu ler…. heheheh…. suka.. teramat lah suka.. sebab ibu memang suka warna merah.. selain biru, ibu juga banyak koleksi baju warna merah.

meh la tengok gaya anak-anak pose dengan tshirt merah saga ni… t-shirt tu selai jer, maka dengan sabarnya masing2 amik turn untuk pose dengan t-shirt ni… layan jer la karenan depa ni…

gaya Aliya… tengok la cara dia buat ‘peace’.. ibu jari & jari telunjuk… kihkihkih..

ni gaya Anis & abang Fikri

note :

hadiah ini memang sampai lambat.. yer la dapat tahu menang bulan June.. awal Oktober baru terima kan.. tapi sebab ibu awal2 dah tanya dengan Ieda  & Ieda pun dah inform belum siap lagi.. dan ibu pun faham kerja dan tugasan harian nya yang sibuk, jadi ibu tunggu ajer lah.

Actually ibu pun ade hadiah contest (yang ibu buat ler) yang masih belum berjaya sampai ke tangan pemenang. Ibu riso juga, kot2 umur ibu tak panjang umur.. pastu konon2 nak ganti hadiah dengan hasil tangan sendiri, macam lambat nak nampak hasil.. jadi ibu decide nak beri hadiah lain… harapnya sebelum bulan Oktober berakhir ibu dapat selesaikannya.. dah setahun tau. 
Untuk kawan2 yang ade mengadu hadiah kemenangan hasil dari Contest @ GA yang belum sampai tu… just follow up jer lah dengan pihak penganjur.. tapi usah le hari2 follow up.. tiap2 minggu follow up pun orang naik fed-up. Sila lah juga beri ruang untuk pihak penganjur bernafas.. kita tak tahu kan masalah dia. 
Jika pihak penganjur dah balas email & beri penjelasan, usah lah pulak kita kecoh2 dengan buat n3 diblog.  Insya Allah, jika rezeki tak kemana.. kalo kecoh2 buat n3 kat blog, heboh2 bagai.. tak ubah macam anjing menyalak bukit. 

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: