>Comel lotte contest by Jaijina

Oktober 7, 2010 at 7:02 pm | Dikirim dalam Aliya, giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia dan salam ceria,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Ibu join contest lagi.. tak larat nak tunggu hujung minggu.. maka tengah minggu pun Up kan juga n3 contest..

sila klik banner ini jika anda rasa anak anda comel lotte
due 24 Oktober 2010 tau..

ini dia budak comel lotte pilihan ibu… konon2 tengah test nari ala2 hiphop gitu.. tengok sampai tertayang perut.. chomel kan gaya aye ni… 
nama : Aliya Nadhirah
umur : 2 tahun 2 bulan
nama ibu : Kakyong HY
3 orang kawan yang nak di TAG
(sorry ya ibu tak check samada kalian dah masuk  ke tak…)
Mama yatie
Yan 
Pija
Momma Mia

nota buat puan penganjur :
banner contest sila jengah kat auto slide-menu di sidebar
[+/-] Banner Contest & Giveaway join


bloglist untuk penganjur & penaja contest

sila scroll kat bawah sekali yer…

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: