>Post popular & referral terbanyak Sept 2010

Oktober 5, 2010 at 8:50 pm | Dikirim dalam blogging tips, statistik | Tinggalkan komen

>Salam bahagia dan salam ceria

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Hari ni tetiba jer teringin nak jengah stats blogger… teringin nak tengok post mana yang popular @ yang selalu diview. View bermaksud – post/n3 dibuka & pasti lah dibaca kan.

TOP 10 :  senarai post/n3 yang popular & paling dilihat oleh rakan blogger untuk tempoh 6 Sept hingga 5 Oct 2010..

Resepi daging dendeng ni memang ngeTOP lah di blog ni.. even keyword pun, dia jer yang menJuarai nyer… sejak tahun lepas.

Agak terkejut sedikit bila tengok post/n3 Suami Mithali??!! juga mendapat pilihan di hati pengunjung blog ini. Yang belum baca.. nak tau apa isinya.. sila lah klik yer.. Suami Mithali??!!

2 n3 ini adalah n3 dari tahun 2009. Alhamdulillah, ade juga yer n3 yang dijadikan rujukan dan bacaan.

dan lastly… nak ucapkan terima kasih kepada D_08 kerana pada sebulan yang lepas.. telah mengUngguli carta…
Kalo tengok dalam carta, kedudukan D_08 adalah no2.. tapi sebab ibu tahu link dari kakyati nb ramai yang guna untuk ke blog kakyong[dot]com.. maka ibu kasi carta ngetop ni pada D_08 ler… buat yang suka baca post dalam loghat Peghok @ suka-suka nak test try kefahaman mike dalam loghat Peghok.. sila lah jengok-jengok ke blog D_08.

Buat D_08, ibu ucapkan terima kasih.. walaupun baru berkenalan.. tapi kerap & rajin beramah-mesra di sini.

Buat pengetahuan semua, ibu sekarang ni dalam proses membuat kiraan komen2 di blog untuk tempoh August & Sept 2010. Letih juga nak mengira ni, sampey ngantuk2 jadinya nak semak 1 post ke 1 post.. Tungguu…!! Kita tengok sapa yang kena..
Kalo ikut rekod, kak nza & aten adalah pengomen tegar di blog ini, sejak dari tahun lepas… even dari awal tahun ini pun.. depa memang antara kawan blogger yang paling setia.. 

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: