>CONTEST: LEBARAN SI MANJA

September 25, 2010 at 1:18 pm | Dikirim dalam Aliya, giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam ceria,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Lagi n3 contest…  terhad sungguh gambar anak-anak semasa hari raya yang lepas… nak buat camne.. ibu tak menang tangan, sampi tak sempat @ takde mood nak pegang kamera. btw, gigih juga nak join contest ni…

klik sini untuk maklumat lanjut.. due pada 5 Okt 2010
muka ALiya yang chomot.. huhuu.. baru selesai makan mee goreng..
kalo tak nampak gambor di atas, sila klik link ni yer..
https://kakyongibu3a.files.wordpress.com/2010/09/img_8150.jpg
nama : Aliya Nadhirah binti Sharul Ainal
umur : 2 tahun 2 bulan
status :  anak kandung ibu
nama pengirim : kakyong HY
ibu kan sebenarnya teruja nak menang botol susu weego ni..
comel bangat botol susu ni.. di samping segala kebaikan yang ada…
Aliya memang masih lagi fully direct BF.. & aliya minum susu kambing via cawan jer.. 
kalo Aliya tak mau kak chor Anis leh guna… huhuuu.. bestnya berangan.. 
bukan apa, botol susu ni memang mahal… leh beli kain untuk ibu sepasang tau..
nota buat puan penganjur :
banner contest sila jengah kat auto slide-menu di sidebar
[+/-] Banner Contest & Giveaway join




bloglist untuk penganjur & penaja contest
sila scroll kat bawah sekali yer…

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: