>Aksi Aliya di Pelamin

September 25, 2010 at 8:27 am | Dikirim dalam Aliya, nota ibu | Tinggalkan komen

>Salam bahagia dan salam ceria..

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

INi adalah foto2 aksi Aliya yang sempat ibu snap… masa kenduri rumah bibik Nyah tu.. kami buat macam rumah sendiri.. hahaha, makan sampai tak hengat.. datang awal sebelum jam 11 pagi lagi.. apa jer yang ada di dapur semua nya ditelan… so bila pukul 11.30 pagi bila orang dah semakin ramai.. ibu dah kenyang.. so anak2 pun dah kenyang.. jadi senang le nak snap sana-sini.

muka comot… berminyak… apa lah ibu ni.. lupa nak touch-up

Aliya dengan makcik e-kin

Aliya dah mula seronok explore pelamin… cantik pelamin ni…

gaya tangan… asyik nak buat peace jer… nanti muka pulak tak nampak

gaya apa ni sampai terangkat kaki

pelamin ni 2 pasang tau… sebab pengantin pun 2 pasang….

ibu biarkan Aliya main jap.. kasi ruang dia nak explore.. tapi kejap jer… kang abis terbalik bekas bunga rampai tu… 

masa tengah snap yang ni, tetiba ade makcik (takkenal pun) ni datang.. macam nak kasi warning… ibu buat derk jer… eiii, takkan le ibu nak biorkan Aliya ‘meranap’ hiasan di pelamin tu… ish, tuan rumah pun tak  kesah… sibuk jer lah..

sekian n3 bergambar.. nanti ibu update gambor pelamin dengan pengantin..

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: