>Aksi Ceria Si Manja

September 21, 2010 at 1:37 pm | Dikirim dalam Aliya, giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>


Salam bahagia & salam ceria

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Lagi n3 GA… kali ni anjuran || SyamilaMohd ||

sila klik banner untuk join…

ini foto untuk GA aksi ceria si manja.. 
takde foto yang betul2 pose.. semua nya candid.. tengok lah camner chomotnya baju Aliya… 
nama anak : Aliya Nadhirah
umur : 2 tahun 2 bulan
hadiah untuk GA ini adalah blog makeover… huhuuu… best kalo dapat menang…
tapi kan ibu dah suka dengan layout blog ni.. rasanya blog2 ibu yang ade pun semua dah comel2 belaka…
3 jer kan blog ibu yang aktif – kakyong[dot]com, Tanda Kasih & Kakyong’s shoppe..
semua dah comel2 belaka… Dah tu kenapa sibuk2 nak join?!!
sajer.. seronok2 nak memeriahkan GA ni sambil sokong usaha kawan-kawan… x per kan…

nota buat puan penganjur :
banner contest sila jengah kat auto slide-menu di sidebar
[+/-] Banner Contest & Giveaway join


bloglist untuk penganjur & penaja contest
sila scroll kat bawah sekali yer…

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: