>tergendala sesi BW.. banyak pulak blog yang ada malware

September 20, 2010 at 2:42 pm | Dikirim dalam blogging tips | Tinggalkan komen

>Salam petang Isnin

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

tengahri tadi.. ibu buka blog.. reply komen & singgah balas ziarah.. tapi banyak pula dapat detected ‘malware’..

memula tak leh nak masuk ke blog sendiri – kakyong[dot]com-… sebab kena affect dari blog orangmuo.com.

then try klik ke blog orangmuo.com, rupanya blog orangmuo ni yang jadi sarang malware… hoohooo, sekelian yang ada.. sila ambil perhatian… kalo anda ade link blog orangmuo.com sila remove untuk sementara.. sehingga n3 ini di UP kan.. masih dapat warning yang sama
blog aten pulak… sila remove link buaya-merah

blog masakan kak hanieliza juga dah jadi sarang malware… so saper yang ade link blog kak hanieliza.. sila remove untuk sementara.. 

blog johnjeninz pun sama… link ohartis.com yang jadi sarang malware

blog mamazharfan pun ade juga… affected by blog mysuperkids,net
blog mommy lyna juga dah jadi sarang malware..
blog reena… affected by blog kak hanieliza…

sekian… actually ada banyak lagi blog yang affected by malware ni… boleh baca pasal malware ni kat blog Syamila… actually ade blog lain yang buat n3 pasal malware ni.. yang ingat cuma link blog syamila jer…

alamak.. blog syamila pun affected by malware juga…

blog syamila affected by blog mamayangcekal.blogspot.com

Memandangakan hari ni, banyak blog yang kena malware hari ni.. maka ibu stop BW dulu.. nak sambung menjahit ler… harap2 masalah malware ni dapat diatasi.. sila berhati2 ya.. ibu dah pernah terkena.. jadi, sebagai langkah berjaga2.. ibu merehatkan dulu aktiviti BW untuk hari ni…

btw. boleh baca kat sini pasal malware detected ni..

juga di sini.. update jam 7 mlm
http://www.cikgudahlia.com/2010/09/masalah-malware-apa-perlu-dibuat.html

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: