>Sesi menerima dan memberi AWARD

September 19, 2010 at 8:51 am | Dikirim dalam hadiah award | Tinggalkan komen

>


sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Award pertama diterima dari Abiey… A+ blog!  
… huhuuu…. best kan kalo blog ni betul2 A+++ blog… 
tapi yang sekarang ni pun dah syukur sesangat…
ade juga kengkawan yang sudi memeriahkan blog ni..

terima kasih ABIEY

Award kedua dari LittlehumbleLynn aka mama-wisyah
ade ke English word the “Bestest”… 
saper ler yang men’create’ award ni.. cer kome jangan merosakkan bahasa..
word “BEST” tu adalah adjective yang menggambar yang terBAIK..
sian cikgu BI dulu dok ajor… GOOD – BETTER – BEST..
ni di tambah plak jadi BESTest

sorry erkk… bukan nak perlekeh kan sesiapa, cuma masa menaip ni…
perkara ini yang terlintas di fikiran daku…

btw, Terima kasih mama-wisyah atas ingatan ini..

Award ke3 – diterima dari Umi Ina @ Hez.. sahabat sekampus daku
award persahabatan ni.. palimg ibu suka.. comel sangat

award ini datang bersama dengan TAG.. tapi memandangkan ibu nak BERI award yang  ini untuk semua yang rajin beramah-mesra kat blog ibu ni… maka ibu mengisytiharkan.. ibu malas nak jawab… heheh.. boleh kan, sesuka hati jer… 
jemput amik ramai-ramai ya… nanti kalo rajin, ibu bw unutk kalian kutip award ini..
nota:
hari ni ibu ade jemputan kenduri.. pastu ade kawan yang nak datang ke rumah.. jadi petang sket kot baru dapat BW…
 Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: