>Menang Foot detox patch & Congratulation card package

September 13, 2010 at 4:31 pm | Dikirim dalam keputusan giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia syawal ke 4

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Pagi ini kami di rumah sahaja.. bersarapan pagi mee goreng.. tengahari jiran bagi sup kaki lembu… huuhuuu.. semangkuk besor.. muat2 seperiuk… ibu tak reti sangat makan kaki lembu, tapi anak-anak & en ayah sedap jer melayan dengan nasi… so hari ni ibu tak masak lunch.. 

hari raya ke 3 pun tak masak jugak.. sebab ke rumah makngah miela makan-makan sempena majlis merisik adik makngah miela. Ibu pulun makan nasi dagang.. huhuuu.. best.. terangkat rasa sebab dah lama bebenor tak merasa nasi dagang. Maaf, memang takde gambor.. busy melantan sampai lupa nak keluorkan kamera.
1. Menang foot detox patch
okay.. hari ni baru nak umumkan pasal ibu menang GA dari D’Nur Health & Beauty online

n3 untuk GA, boleh klik pada foto ini, hadiah belum sampai lagi.. kalo dah sampai ibu buat tayangan lain plak.. heheh.
Terima kasih Nurshahfamily.. buat yang ingin mencuba foot detox juga beberapa lagi produk detox patch yang boleh untuk mengurangkan berat badan dsb.. sila jangan malu-malu jengah D’Nur Health & Beauty online

2. Menang handmade kad dari Cardzstation

GA n3.. boleh refer SINI.. ibu join masa bulan Jun 2010. Sampai tak teringat langsung pasal GA ni, sebab dah lama bebenor.. tapi tu ler, tak  menyangka, buka blog Tanda Kasih hari ni, nampak mesej di shoutbox… hehehee.. kembang kuncup jap rasa hati… 

Sejak 7 Sept lagi depa dah kasi notis… ibu jer yang lambat @ jarang buka blog Tanda Kasih.. lepas ni harus kerap & aktifkan blog Tanda Kasih. Terima kasih D’twilyte.

Ini dia pakej kad yang ibu menang.. very the sweet… hmmm, nak buat apa ya dengan kad-kad ni? Insya Allah, next GA ibu akan gunakan kad ini untuk pemenang GA kakyong[dot]com… actually ibu ni bukan yang jenis suka mengumpul koleksi kad.. eventhough kad ni memang sangat-sangat sweet.. ibu fikir lebih baik give it away to those yang memang betul2 suka menyimpan koleksi…😉

DAn buat yang suka dengan kad-kad hasil tangan kreatif ni.. boleh jer usha blog Cardz Station. Ada macam2 jenis kad… semua nya cantik2 dan kreatif, harga juga berpatutan… istimewa yang ibu rasa kad2 nya banyak guna item yang bling2.. nampak berkelip liplap liplap…

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: