>Menang template make-over… & 5 ringgit yang tak dapat…

September 8, 2010 at 6:05 pm | Dikirim dalam hadiah contest n giveaway | Tinggalkan komen

>Salam ceria…

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..


SATU

Alhamdulillah, Ibu menang hadiah tempate make-over.. untuk giveaway/contest birthday khalish. Terima kasih whiteymommy sebab tinggalkan pesanan di kotak sembang… 

Keputusan penuh nya di SINI… Terima kasih ya si comel khalish kerana tangan comel ni telah memilih nama ibu… Insya Allah, blog make over tu ibu nak buat untuk blogshop kakyong’s shoppe..  Ibu harap lepas make over semakin bersemangat ibu dalam dunia business online ni… 

DUA

Pagi tadi kan ibu ada UPkan n3 memang 5 ringgit…

Rupanya bukan rezeki ibu.. dah ade orang lain yang email dulu…. musykil juga yer.. camner tu.. takkan sampai beberapa orang boleh capture nombor tu.. walhal bukan ke no tu akan berkalih setiap kali visitor masuk ke blog… huhuuu… dah bukan rezeki… so xde lah sentimental valuenya kan… 
n3 yang menang 5 ringgit tu ibu dah letak note: TAK MENANG….. memula ingat nak delete kan ajer.. tapi bila pk nanti nak balas BW.. so ibu menten jer lah n3 tu… terima kasih pada kawan2 yang wish tahniah.. Insya Allah, ada rezeki lain..

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: