>Little princess/prince of posing contest

September 4, 2010 at 1:05 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

> sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

klik banner yer.. untuk maklumat lanjut.. due on 20 Sept 2010…

ini lah dia my little princes posing dalam takut dan control ayu..

nama anak : Aliya Nadhirah
umur skrg : 2 tahun 1 bulan
foto ni diambil semasa kami singgah makan di kedai makan kawan en ayah di Silibin. Masa ni hujan lebat.. (kalo perasan background memang dah melimpah air.. hampir banjir sekerat buku lali gak kedai tu.. huhuu)   waktu tu Aliya baru 1 tahun 9 bulan.. Aliya memang takut dengan hujan, lagi le kalo bunyi guruh.. so untuk bagi Aliya cool.. ibu pun pujuk2 le amik foto dia.. jenuh le suruh senyum… at last tu le muka antara takut dan control ayu tak nangis.. malu nak nangis, orang ramai…
ni pose dari Anis.. gaya malu-malu meow..

nama anak : Anis Zahirah
umur : 3 tahun 1 bulan

Anis memang susah nak suruh dia pose.. kalo snap foto dia, mesti muncung tajam.. susah benor nak senyum.. kalo suruh senyum dia mesti nganga mulut… ibu kata letak tangan kat pinggang tapi dia letak kat belakang… ibu suruh pandang kamera tapi dia buat muka malu-malu cam ni…

penaja bersama untuk contest ini

 damiabudgetboutique

nota buat puan penganjur :
banner contest sila jengah kat auto slide-menu di sidebar
[+/-] Banner Contest & Giveaway join

bloglist untuk penganjur & penaja contest
sila scroll kat bawah sekali yer…

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: