>Hadiah dari TinyTini

September 3, 2010 at 10:58 am | Dikirim dalam hadiah contest n giveaway, nota ibu | Tinggalkan komen

>Salam bahagia semua

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Semalam ibu terima hadiah dari TinyTini.. ada ibu mentioned tentang hal ni di entri Rezeki Giveaway

Alhamdulillah, hadiahnya berupa 3 keping fabrik design mickey.. Terima kasih Tini.. ibu suka sangat.. sebab fabrik cantik sesuai untuk buat beg, purse coint, pencil case. Memang kualiti fabrik lah ni… kain keras macam kain suor jean tu..

Insya Allah, boleh ibu realisasikan projek @ wishlist jahitan ibu.. iaitu untuk membuat backpack untuk Aliya. 

apa2 pun, ada a few aksesori beg lagi yang perlu ibu cari sebelum dapat memulakan projek backpack ni…
btw, buat yang suka barangan kraft dan hasil jahitan.. boleh jengah ke blog TinyTini.. macam2 beg dan hasil jahitan ada… 

nota :
dah dihujung2 Ramadhan ni semakin malas memasak jadinya..
selera makan pun dah kurang… orang sibuk buat persiapan raya..
kita sibuk apa tah.. macam tak nak raya jer…hehee..
bukan apa , kuih raya yang dah buat hari tu hampir nak tinggal serbuk dikerjakan dek anak-anak..
nak tunggu adik2 datang rumah buat projek kuih raya pun, ntah bila la…
gamaknya tahun ni PAU kuih raya opah-santan lagi kot….

tengah cari mood nak merajin kan diri ni… nak masak apa hari ni???
kena selak resepi kat blog2 makanan ni…

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: