>ConTeST SENyuMan @ HaPpy BIrThDay FarIsyah

Ogos 31, 2010 at 12:46 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia dan salam ceria

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Hari ni hari sambutan kemerdekaan.. kira nya ramai yang bercuti hari ni kan.. ibu plak jadi malas nak UP kan n3.. plan hari ni nak BW jer.. tapi lepas BW 2,3 blog, terjumpa plak contest ni.. maka dengan segeranya ibu membelek foto anak-anak… adehhh.. memang susah nak cari foto anak2 senyum.. Aliya dah selalu join contest.. Anis plak susah nak jumpa foto dia yang senyum… huhuuu..
btw, jika kalian nak join pun sempat lagi.. sebab contest ni due pada 8 Sept 2010, 5.32 petang. Klik jer banner kat bawah ni yer…
kali ni ibu letak foto fikri pulak lah..
menawan ke senyuman anak teruna ibu ni… hehehe..

nama anak : Muhammad Amin Fikri
umur : 4 tahun 6 bulan
nota buat puan penganjur :
banner contest sila jengah kat auto slide-menu di sidebar
[+/-] Banner Contest & Giveaway join

bloglist untuk penganjur & penaja contest
sila scroll kat bawah sekali yer…

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: