>Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress

Ogos 30, 2010 at 10:24 pm | Dikirim dalam giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam ceria semua,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Ibu join contest lagi… lama dah tak join contest yang dianjurkan oleh mama_Aqish a.k.a Anje. Kali pertama ibu menjinakkan diri dengan contest ni adalah melalui contest anjuran mama_aqish.. sejak itu, kawan blog semakin bertambah dari hari ke hari…

nak join sila klik banner ni ya.. due pada 3 sept 2010

Ada syarat sampingan yang perlu dijawab :

Ceritakan sedikit ape & kenapa anda menjadi Follower & suka terjah Blog Mama_Aqish & sejak biler anda kenali Blog Mama_Aqish ni?
Ibu jadi follower mama_aqish ni dah lama.. sejak April 2009 lagi.. masa tahun 2009 rajin juga jengah blog mama_aqish, sebab mama_aqish rajin buat contest baby.. & selalu update pasal sales @ jualan gudang yang seangkatan dengan nya.. tapi mainly kat KL.. Ipoh ni mana ade jualan gudang untuk produk baby.. kemudian selepas 3 bulan tak berblog, ibu dah mula jarang jengah blog mama_aqish.. actually bukan blog mama_aqish jer, tapi ramai juga blog kawan2 yang lain.. terhegeh2 kan nak cover balik 3 bulan tak berblog & nak catch up semula.. once in a while ibu jengah juga, tengok aksi Aqish yang semakin pandai posing…
Tahun ni banyak juga contest yang mama_aqish anjurkan, tapi ibu selalu tak kesempatan nak join.. sebab nya takde foto anak-anak yang sesuai dengan tema contest.

kali ni ibu present gorgeous Aliya with dress jahitan ibu sendiri…😉

nama anak : Aliya Nadhirah
umur anak : 2 tahun 1 bulan
tarikh lahir : 18 Julai 2010
contest ini ditaja bersama oleh :

~ Hanya Perlu tepek Di Entry SHJA ~
Create 
your own banner at mybannermaker.com!
http://cutiesgorgeous.blogspot.com/
~ Hanya Perlu Tepek Di Entry Sahaja ~
~ Hanya Perlu Tepek Di Entry SHJA ~
http://syilasyira.blogspot.com/
~ Hanya Perlu Tepek Di Entry SHJA ~

nota untuk mama_aqish a.k.a Anje
banner contest sila jengah kat auto slide-menu di sidebar
[+/-] Banner Contest & Giveaway join

bloglist untuk penganjur & penaja contest
sila scroll kat bawah sekali yer…

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: