>Cabutan GA hari raya kakyong[dot]com… meh tengok sapa yang kena..

Ogos 30, 2010 at 12:51 pm | Dikirim dalam giveaway n contest kakyong[dot]com | Tinggalkan komen

>Salam petang Isnin

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Rasanya tiada unsur suspend untuk n3 ini… biarkan foto memberi jawapan..

sesi menggunting nombor..
fikri yang rajin tolong gulung nombor cabutan
proses cabutan juga dilakukan oleh fikri.. jenuh la ibu suruh goncang2 dulu..
TAHNIAH BUAT YANG BERTUAH..
cabutan pertama :  2 yang bertuah.. untuk hamper dari Ummie Cake House
yang no 1 ni memang ONG.. sebab nombor naik 2 kali… tapi sebab dah berjaya di cabutan pertama.. so cabutan yang kemudian tak diambil kira lah yer..

cabutan ke 2 : 1 yang bertuah.. untuk 1 set coklat dari Anis Sweet Chocs & Cakes
nota : ibu tak perasan ibu letak 2 nombor 13.. jadi ibu letak 13A & 13B.. (malas nak adjust semua nombor)

Cabutan ke 3 : 8 yang bertuah yang akan menerima kad raya istmewa..
buat peserta yang tidak terpilih untuk cabutan 1, 2 dan 3.. ni ibu sediakan pula kad raya untuk kalian… so semua orang dapat habuan.. šŸ˜‰
jadi buat yang belum  hantar alamat rumah untuk diposkan kad raya/hamper… sila emailkan detail ke ibu3a2010@gmail.com secepatnya..
ibu akan tunggu sebelum berakhir bulan Syawal.. sebaik syawal berakhir dan anda tidak tuntut hadiah anda.. kiranya lebur lah yer… 
btw, Insya Allah, dalam tempoh 1 minggu jika tidak dapat apa2 feedback, ibu akan follow up melalui email..
nak tau nombor2 tu sapa yang punya.. sila jengah entri senarai peserta GA hari raya kakyong[dot]com

p/s :
ibu pun tak tengok lagi sapa dia tuan empunya nombor ni..  lepas buat n3 ni baru nak tulis siap-siap alamat & nama pemenang..

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: