>Anis Sweet Chocs & Cakes (promo ruang iklan)

Ogos 26, 2010 at 4:50 pm | Dikirim dalam promo ruang iklan | Tinggalkan komen

>

sticky sehingga 26 Ogos 2010

Salam bahagia & salam ceria,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Kalian suka coklat??? suka tak… SUKA lah… jangan lah tak suka… aci cuba try test tengok foto kat bawah ini… huhuuuu… sila lihat dengan mata & mulut berpuasa ya….😉

camana pulak dengan cupcake yang dihias comel macam ni…. sesuai bebenor untuk majlis istimewa… ade ke sesapa nak menikah, nak bertunang… sesuai sesangat lah..

Add caption
Add caption
mahu kek yang ada wajahmu sendiri???… huhuuu.. cam tak rela nak makan muka sendiri kan… tapi sangat sentimental kan, jika yang tersayang hadiahkan kek yang istmewa macam ni…

Add caption

sangat-sangat ISTIMEWA bila di ‘present’ kan dalam kotak hamper yang anggun bergaya seperti ini…

Add caption

Ni nak tanya lagi… SUKA tak??? camni punya istimewa…. jangan malu-malu.. sila jengah selebihnya di Anis Sweet Chocs & Cakes

 Buat yang berada sekitar Kuala Lumpur dan Lembah Kelang… sila terus ke alamat berikut :

Our location:
~Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, Selangor, MALAYSIA~

Any queries or to make an order please do not hessitate to contact us…

{via e-mail or phone}
   
anisweetcc@gmail.com 
or 
012-3739936

nota :
Anis Sweet Chocs & Cakes adalah penaja bersama untuk Giveaway Hari Raya kakyong[dot]com.
N3 promo ini adalah termasuk dalam pakej penajaan.

Jika anda ingin blog/portal perniagaan online @ offline anda di promosi kan di Kakyong[dot]com, sila refer syarat-syarat di link ruang iklan

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: