>Kunjungan sambil belajar ke AgroFest Perak – Part 2

Ogos 24, 2010 at 12:04 pm | Dikirim dalam Perak ohh negeriku, xtvt keluarga | Tinggalkan komen

>Salam hari selasa,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Lambat hari ni mengupdate n3… macam2 hal malam tadi sampai tak sempat nak dok ngadap lappy..

btw, nak sambung kesah kunjungan ke AgroFest 2010 yang lepas… lambat benor ibu menyambung kesah ke AgroFest.. kesah untuk Part 1, boleh refer di n3 INI.
 anak-anak terpesona dengan air pancut ni.. leka nengok menda ni…

 kalo ade satu kat rumah cam ni kan best.. baru la bersemangat sket tengok laman rumah lawo.. tapi tak terbayang kalo budak ber3 ni berendam dalam tu… huwahahaaa..

 ni masa kami jengah kat khemah pameran herba… ni antara herba2 akar kayu yang patut kita tahu.. sekarang ni ramai yang pernah dengor nama herba tapi tak tau rupanya camana.. kalian bleh nampak tak nama2 herba tu
 ni pun satu lagi.. herba akar kayu juga… 
ini replika dewan sewang orang asli… ibu ni main snap jer..
 yang ni new lesson untuk anak-anak.. memang terpegun tengok lebah madu..
 ini waktu berada di khemah pameran barang kraf.. terpegun lagi tengaok air keluor dari batu… hehehe
 cantik-cantik kan anyaman kraf dari rotan & mengkuang
 sempat lagi snap foto makcik 2 orang ni.. makcik tu malu2.. hehehe… glamer makcik masuk blog saya ni…
 ini mesin inovasi tekatan.. tak berpeluang nak tanya  camana mesin ni berfungsi.. sebab masa tu takde orang yang jaga area tu..  
ni pula bahagian kraf ukiran kayu… cantik2.. pasu diukir segitu rupa.. akhirnya jadi lampu hiasan..
terpegun lagi… ni tengok ikan arowana emas.. tapi ikan ni tak lah besar sangat.. biasa jer
ni di gerai pameran perhilitan.. seronok anak2 dapat pegang replika haiwan.. memula takut.. 
sekian, perkongsian AgroFest Part 2.. nanti kita sambung n3 bergambar anak2 tengok kambing, lembu & kuda plak…

nota :
Hari ni nak buat kuih raya… ade sapa nak join sekali…

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: