>Hadiah dari Aini & Ibu Dini

Ogos 23, 2010 at 1:57 pm | Dikirim dalam hadiah contest n giveaway | Tinggalkan komen

>Salam petang isnin dan salam bahagia,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

n3 ni hanya untuk maklumkan hadiah2 yang ibu dah terima pada minggu lepas…

ini hadiah GA Aini @ UmmuAbdullahSyakir&Hajar.. 
Ibu ingatkan sampul Ancient Egypt tu adalah warkah dari Aini.. rupanya2 kosong… hohhooo untuk koleksi ajer rupanya… dah lama ibu tak simpan sampul surat.. dulu rajin juga buat koleksi sampul hari pertama.. 
so handiahya – sampul surat istimewa dr Mesir & gantungan kalimah Allah.. sesuai digantung dalam kereta.. tapi kat kereta en ayah dah ade mcm2 gantunga.. ayat qursi lah.. so yang ni ibu simpan baik2 dulu… 
TERIMA KASIH AINI…
 btw, Aini dah privatekan blog beliau.. so buat yang takde akses tu memang tak leh nak view blog Aini

ini hadiah dari ibu dini.. sempena contest posing paling cun…  
ibu dapat fridge magnet (dah lama mengidam.. petiais kami takde aksesori pun.. dulu ade 2-3 fridge magnet , habis dikerja fikri dibuat mainannya sampai berkecai).. hadiah dari ibu dini ni ibu simpan diam2 dulu… huhuuu.. riso nak letak, sebab ade 1 jer… dah le anak2 dah pandai manjat… dan 1 lagi tu key-chain pensel kayu dari terengganu. Ibu Dini juga ade sertakan brochure tupperware.. Ibu belum sempat lagi nak ‘go-through’.. ibu simpan dulu.. la ni anak2 pantang tengok kertas/ pamplet.. habis depa kojekan, diconteng2 pastu di siat-siat…. 
TERIMA KASIH IBU DINI

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: