>CONTEST SAYA DAN BABY oleh Cik Awynn

Ogos 22, 2010 at 4:11 pm | Dikirim dalam Aliya, Anis, giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>salam petang ahad….

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

lagi n3 untuk contest… kali ini ibu diTAg oleh Ummi Anas @ Shira untuk Contest Saya dan Baby oleh Cik Awynn

Ibu actually baru jumpa (salah letak ler) thumdrive mini ibu… bila buka tengok ada lagi koleksi gambar lama2 dalam tu… & lagipun banyak gambar lama tak penah share lagi di blog ni… so kali ni.. meh la tengok foto Anis & Aliya.. hampir 2 tahun yang lepas..

Cik Awynn.. kakyong letak foto 2 orang anak tau..

* update : memandang cik Awynn penganjur kata tak leh pertandingan 2 foto (walau anak berbeza).. maka ibu pertaruhkan foto yang pertama untuk contest ini *

foto 1 – untuk contest
ini foto dengan Anis.. masa ni Anis 1 tahun 2 bulan.. masa ni tak pakai baju.. sebab baju dah comot…
 ibu + anis , sekarang umur Anis 3 tahun 14 hari
foto 2 – ni buat tatapan kawan2 jer… lain kan Aliya masa kecil..
Aliya masa umur 3 bulan 1 hari… 
ibu + Aliya, sekarang Aliya sudah 2 tahun 1 bulan
* kalian yang nak join.. sila letak 1 foto ajer okehh...*

kalian yang berminat nak join Contest ni.. meh klik je kat banner ni

contest ni due pada 9 Sept 2010..

ibu kena tag kawan2..sapa nak angkat tangan…
ibu rasa ibu tag :
UmmiMishkah
Pija
Wan Anie
Syamila
Ummi Hanie
yang tidak diTAg pun.. silalah join yer…

nota untuk Cik Awynn :
1. banner contest ada di auto slide menu di sidebar +/- Banner Contest & Giveaway join

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: