>Award lagi ( boleh terlupa nak letak tajuk..)

Ogos 21, 2010 at 8:26 am | Dikirim dalam hadiah award | Tinggalkan komen

>Salam bahagia,

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Pagi ni adalah sesi menampal award.. lama dah dok peram award-award ni… Terima kasih pada kawan-kawan blog yang sudi menghadiahkan award-award comel ni.. meh la jamu mata dengan award-award comel dan hebat ni…
award blog paling comel.. 
award comel ni diterima dari aten10
friendly blogger award
award ini diterima dari Wansteddy Tales

Award ini ada tag yang perlu di jawab :

1) Nama samaran yang paling anda suka dalam hidup anda dan kenapa?



Tentulah kakyong. sebab dari kecil dah dipanggil nama ini.

2) Berikan pendapat ikhlas yang ringkas tapi padat tentang blogger yang tag award ini kepada anda. Cadangan, pujian @ kritikan diterima dengan hati terbuka

Wansteddy @ Efa, ibu kepada Aliya Damia.. ibu kenal wans dah setahun lebih.. pendapat ibu tentang blog wans..?!. heheh, serius lately ni jarang jengah ke blog wans, tapi ibu perasan wans lately ni rajin sungguh join contest & GA.. dan banyak juga menang & ada tuah pulak tu.. 

kalo tahun lepas ibu selalu baca n3 wans yang kerap berbau emo.. mainly kesah tentang Aliya Damia lah.. sekarang ni @ tahun ni.. n3 dah semakin matang.. I mean takde le n3 emo jer.. ada tips sharing dsb.  Wans pun ada buat dolly design… nak tau kalian kena la jengah sini… 

3) Senaraikan 6 teman blogger yang anda mahu tag untuk menerima award ini yang dirasakan sangatlah friendly:

  1. kak erna
  2. yan
  3. su @ mamasyaza
  4. aten
  5. ummi hanie
  6. kak nza

award ini diterima dari MamaYatie

1) Suka tak dapat award ni? Bagi ucapan sikit.. – mesti lah suka.. suka sangat..

2) Bintang itu cantik di mata kamu? Suka bintang? – bintang, cantik di lihat berkelip-kelip.. jauh untuk digapai..

3) Dua blog yang kamu selalu jenguk dan baca entry terbarunya? – 2? ibu baca lebih drp 10 blog 1 hari.. mana aci kalo sebut 2 blog jer…

4) Bagi award ini kepada 3 blogger yang lain. – nak beri pada semua yang sedang membaca & meninggalkan komen di n3 ni… sebab anda memang nice &  great blogger.. kalian yang rajin beramah-mesra memang menyinari setiap hari ku… terima kasih

sekian sesi menampal award untuk minggu ini.

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: