>LITTLEMUMMYDADDY 1st Giveaway

Ogos 14, 2010 at 1:32 pm | Dikirim dalam Aliya, cloth diapers, giveaway n contest join | Tinggalkan komen

>Salam bahagia

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Ibu join GA lagi.. kali ni GA anjuran dan tajaan LITTLEMUMMYDADDY dan blog SIAPA SAYA?
nak join & syarat2nya.. klik jer banner budak comel ni..

tarikh tutup 6 Sept 2010 

ibu2 yang men’CD’ kan anak-anak, dijemput beramai-ramai memeriahkan GA ni..
ini lah gambar yang dipertaruhkan..
Aliya (2 tahun)  main air dalam pool memakai CD Babyland printed hello kitty
Cloth diaper boleh digunakan sebagai pengganti untuk baby swimwear.. hanya keluarkan insert jer.. anak boleh bergumbira ria main air.

Quote dari puan penganjur: 

Pemenang adalah dipilih berdasarkan kekeretifan anak anda brgambar sambil memakai cloth diapers. Ia bukan dipilih secara rawak. Tetapi aksi yang dapat memikat hati juri.

Aliya memang kurang sket bab-bab berposing ni dan ibu plak pilih foto masa main air ni, sebab just inform pada semua ibu-ibu… kalo anak-anak nak main pool tu tak yah sesusah nak tukor ke seluor pendek… macam en ayah la, mesti suruh salin CD dan tukor pakai seluor pendek.. walhal boleh jer guna CD sebagai pengganti seluor pendek.

nota untuk puan penganjur :

1. link LITTLEMUMMYDADDY di simpan di Kakyong’s bloglist http://kakyong72-bloggerlist.blogspot.com/ di bahagian Kedai Online
2. link SIAPA SAYA?  di simpan di Kakyong’s bloglist http://kakyong72-bloggerlist.blogspot.com/ di bahagian 2010 friends
3. Banner contest sila refer kat my auto-slide menu di side bar – [+/-] Banner Contest & Giveaway join

Tinggalkan Komen »

Suapan RSS untuk komen-komen bagi kiriman ini. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: