>Award, award dan award lagi

Ogos 7, 2010 at 9:57 am | Dikirim dalam hadiah award | Tinggalkan komen

> sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

dari Deena
Kata Deena dia memberi award ini atas sebab2 berikut : 


~Top commentators Pena Farhana – which I’m not





~followers Pena Farhana – yes





~sahabat blogger Pena Farhana – erkk dah lama juga tak BW ke blog Deena, mm sahabat ker?





~yang pernah berbicara maya dengan Pena Farhana – yes





~owner blog yang cantik dan handsome la – dulu2 perasan gak diri comel… errkk cantik..





~template blog punya cantik gile – layout blog skrg ni ade yg kata cam budak sekolah, x kesah la.. angin ai sedang mencari warna-warni kehidupan





~ada followers yang ramei gile – Alhamdulillah, ade juga yang sudi follow blog tak terkenal ni





~selalu buat entri memang kelakar gile sampai deena baca terguling2 – rasanya belum ade n3 kelakar yg sampai org baca terguling2.. nanti la, ai cuba buat… kot2 ade talent buat n3 lucu





~rajin jawab komen2 saya kat entri anda (sape yg xjwb, be alert ye :P) – kakyong pun selalu cuba untuk jawab semua komen, tapi kadang2 terover-look juga..





~blogger yang tak bermusim ai suka musim doyan, rambutan, manggis





~blogger yang bijak menyusun kata – mane ade, selalu pun belasah jer..





~memiliki blog yang sangat indah – setiap titipan n3 tu memang indah bila diimbas kembali





~sentiasa keep in touch dan ringan fingers drop komen dalam entri2 saya – dah 1 bulan lebih tak drop any komen kat blog Deena.. sorry ya dek.. akak ni selalu terlepas pandang





~memiliki idea hebat dan menarik dalam setiap entri – masih mencari kemana idea hebat itu telah pergi





~tulus menjalin ukhuwah dengan Pena Farhana – harap akak pun cam tu juga.. semoga perkenalan berkekalan, tidak BW ke blog tidak bermakna sudah lupa 

in juga dari Deena
message dari Deena :

Penghargaan ni saya dedikasikan buat anda semua terutama pada mereka yang telah sudi meletakkan link Pena Farhana di laman kalian. Saya sangat menghargainya. Simcard tu tulis ‘Pena Farhana connecting blog’ means siapa yang ada simcard ni akan sentiasa dekat di hati deena farhana 🙂

award ini dari UmmuMishkah

terima kasih UmmuMishkah..
kakyong ni rasa macam blog ni dah tak begitu kreatif..
owner blog juga kurang kesempatan untuk berkreatif…

btw, award ni nak beri kepada :

Semua yang membaca entri ini.. sila ambil ya…

Kakyong’s shoppe – menjual kain lampin moden @ cloth diapers pada harga berpatutan – jenama Coolababy, QQbaby Minky & Babyland printed.

sila klik pada tajuk entry untuk meninggalkan komen..

Advertisements

Tinggalkan Komen »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries dan komen feeds.

%d bloggers like this: